Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa, Šanzame, biće gusto. Mada, igrali smo 6 na 6, tako da ima mesta. Ovaj put smo imali jedno pojačanje u napadu, ako zatreba, biće i sledeći put. Mada, mislim da smo mnogo jači od onog FK Nemamo pojma
Sti lud, ako znaš iole da igraš, od mene si bolji. :D
U ne znam. Dešava mi se da mi lopta prođe kroz noge, ko da me je ceo zimbabve guzio. Doduše, driblam ko ronaldinjo dok nije znao za koks. Pitaj marvelja! :)
Sve će se pokazati na paklenim terenima Ade Ciganšture. :)
Šaljem po bureke
Napravili ste propust!
Zaboraviste da za gabaritnog mi Đonija treba 3xl ;)
(Samo prenosim njegove reči) lololo
lolololololo USTAJEM ĐONIJU U PREVOZU! lololololo
;)
Ja izlazim i čekam drugi bus.
Ako Đoniju ide 3xl, meni treba bar 5. Ja mu ne ustajem u busu. Ima kondiciju od čekanja u redu za penziju
опа падају прозивке, ај бјажте следећи пут ја марвељ ременски и бвлдга ако дође има да кобјаснимо, уз помоћ чакиња, и декија, има да се уиграмо и да кидамо и ОНЕ МАТОРЦЕ што играју заједно 57 година!
Ček, mi smo FK Lasta, a koji ste vi?
ми смо ФК Ј Е Б Е М О НА ВИШЕ Н И В О А
Buahahahaha. Bolje Fk Sanjari
-.-
FK "AKO ME RAZUMEŠ"
Не бре, она прва текма је била онаква јер није поштован финансијски фер плеј, довели су појачања за које ми немамо пара. Ми градимо тим из наше омладинске школе... А У ДРУГЕ ДВЕ СМО ВАС РАЗБИЛИ!! олололо
Последње се нешто не сећам, све као кроз маглу.. лооло
Ja sam up'o preko veze u ekipu.
Nikada ti ovo neću oprostiti lololo
bolje da umesto majica napravite znojnice za čelo - em korisno, em vidim da ih neki već nose, em jedna veličina paše svakom (malo veću za Kurajbera, vidim da ima slične gabarite kao ja, lololo) :)
ђонкара ша ти момак рекооооооо
ЈА ДОЛАЗИМ ОВЕ НЕДЕЉЕ И ДОНОСИМ ВИРШЛЕ, ПОНЕСИТЕ КИФЛУ