Поставили сте се у чувену немачку "курац" формацију као јасну поруку да од продора у ваших шеснес нема леба.
"Курац је и мени омогућио да постанем голгетер."
Енеми, стрелац другог поготка у првом колу турнира "три екипице".
Иначе, шта год ви причали, врло сам ефикасан. Постигао сам чак 30% свих погодака у регуларном делу утакмице, кад су у питању екипе у којима сам играо...
Мање пријатна информација је да смо и дали само три гола укупно, али добро сад, нећемо да ситничаримо.
људи, ово што је марвељ направијо је кул. штампамо маице ускоро у три боје.
Беле, Плаве и црвене, по 10 комада. и онда кад играмо да се распознајемо ко људи. и сваки викенд се мењају фаце за прање. тројица имају обавезу да перу мајце један црвене један плаве један беле. ако ме капирате
а маице буду у фазон, пар комада Л пар ИКС Л и за Гонза и Густог ИКС ИКС Л лололо
Može realno. Samo da se zna, ja odmah glasam da naša ekipa nosi crvene majice, jes' da sam grobar, ali mi je crvena omiljena boja. :) Paradoks, jebiga. :) I naravno, veličina L.
Jebote koja TAKTIKA! Koji sam Drogba! Fk Lasta, predvođena sa dva špica Fk Plato je juče objasnila. Realno. Onako, kurcem u pičku. Ninka, veliko pojačanje za nas. Sa štoperima tabačima cevanica, Bebopom i Šanzamom čini neprobojni zid. Marveljus to najbolje zna
LASTA MORA PASTI!
evo mi je mantra za pred spavanje :)
a sad odoh, obaveze... ostajte mi dobro i volite moje definicije trolololo
Aj uživaj, a mi čekamo VIDEO!!!!!!!!!
Džoni, jesi pozvao Elu da dođe? :)
Наравно да није, Џони ју држи у подруму у ланцима, није видла светлост дана још од децембра 2011.
JA NAPRAVIJO GRBA!!
http://www.dodaj.rs/f/3u/aY/PkdUx1C/vuka.jpg
"Курац је и мени омогућио да постанем голгетер."
Енеми, стрелац другог поготка у првом колу турнира "три екипице".
Иначе, шта год ви причали, врло сам ефикасан. Постигао сам чак 30% свих погодака у регуларном делу утакмице, кад су у питању екипе у којима сам играо...
Мање пријатна информација је да смо и дали само три гола укупно, али добро сад, нећемо да ситничаримо.
Наравно да није, Џони ју држи у подруму у ланцима, није видла светлост дана још од децембра 2011.
Mala ispravka, od 01. novembra! :)
Grb može, samo da se jedna gajba promijeni u gajbu Lav piva.
људи, ово што је марвељ направијо је кул. штампамо маице ускоро у три боје.
Беле, Плаве и црвене, по 10 комада. и онда кад играмо да се распознајемо ко људи. и сваки викенд се мењају фаце за прање. тројица имају обавезу да перу мајце један црвене један плаве један беле. ако ме капирате
а маице буду у фазон, пар комада Л пар ИКС Л и за Гонза и Густог ИКС ИКС Л лололо
i za glavnog XXl
Može realno. Samo da se zna, ja odmah glasam da naša ekipa nosi crvene majice, jes' da sam grobar, ali mi je crvena omiljena boja. :) Paradoks, jebiga. :) I naravno, veličina L.
Ninki dajte majicu sa znakom pelina.
Jebi se bolan Sale, neću da ih navikavam, to se potrefilo da ima u frižideru neki dan. :)
Napravili ste propust!
Zaboraviste da za gabaritnog mi Đonija treba 3xl ;)
(Samo prenosim njegove reči) lololo
Ja cuo da ti nisi hteo da krenes dok ga nisi stukao skroz :)
Ma đe, stuk'o sam ja njega odma' poslije tekme. :) Ali sam osjetio posljedice kasnije. :D
Haha jebigaaa! :D
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/21485486.jpg
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/21485583.jpg
Jebote koja TAKTIKA! Koji sam Drogba! Fk Lasta, predvođena sa dva špica Fk Plato je juče objasnila. Realno. Onako, kurcem u pičku. Ninka, veliko pojačanje za nas. Sa štoperima tabačima cevanica, Bebopom i Šanzamom čini neprobojni zid. Marveljus to najbolje zna
Ninka i ja ćemo izgleda da se koljemo za prvu postavu.