Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
види надрогирај се опет па мисли да је петак лолол
P.S. mada ja neću moći tad, moram ljuljam bebu, lolo.
E Agilni pitao sam bas za to, odgovorise mi Nata i Deky, fala im nisam vid'o. Elem hteo sam i da predlozim KG jer nas ima dosta, a navatacemo i Straju negde to mi najmanji problem. Vidite vi ako hocete nekad pa da ugovorimo to lepo hehe
RASKANTAGUZIĆEMO KAGEOA!
Joksa dobar ti glavatar.
Deky nema te sile eeeee. Samo da skupimo ekipu i da vidimo ko je raspolozen da igra :D
Морам Јашара само уместо ове круне и ТОЕТО ФУЛИЋ ФУЛИЋЕВИЋ!
Ljudi je l' postoji neka sansa da vi navratite do nas do kraja ovog meseca ili dok bude lepog vremena za neki vikend? Snacicemo se za teren, okupicemo ekipu a mozemo negde da obrnemo nesto na raznju (znate, da se zanimamo, nije zanimljivo otici i kupiti samo :D). Nadam se da bismo mi kao domacini (KG) mogli da skupimo pare za jagnje/prase/jare i da se svi lepo zezamo (naravno ako se slazete). A i jos jedna ideja: da igramo fudbal na travi heheh, veliki teren :D
Bež' od trave, jedva izdržaš jedno poluvreme u Stojniku. Beton samo x)
Možda dođem tamo nekog vikenda, sad nisam u mogućnosti... :) Čisto malo da vas vidim :)
доЉазим
01. Džoni
02. Ninčilo
03. Fejs
04. Agilni
05. Zoki Munja
06. Reme
07. Blejk Grifin
08. Andrej
09. Tandr Čak
10. Deky
11. Ludi Čak
Što se mene tiče ja sam za, mada na VOS-u ćemo u subotu da vidimo koliko je to izvodljivo. Mislim OK je. Nije tolika frka, mada ja mogu samo 29. septembra ili 30. (subota/nedelja). Definitivno sam za, a verujem da bi nas pošlo put KG-a i za travnati i za betonski teren. Šta znam. Pročačkaj malo koliko je izvodljivo to kod vas da se skupite, a mi ćemo isto da probamo da se organizujemo sa ove strane i JEBEMO KAGEOA I STRAJOA!
Inače najsmešniji mi je rekao da je internet zapravo ona mrežica u šorcu. Tako da učmalost interneta u tom slučaju dobija sasvim neku drugu konotaciju.
Je l' dolazi još neko?
E Dzoni, ja mislim da bih mogao da nam sredim veliki fudbalski teren (mislim teren mesne zajednice, ne zalecite se, nije neki bitan gradski :D, ali ima jako lepu travu, barem je imao do skora, oticicu da pogledam). Onda sto se tice betonskih terena, to moram da nahvatam nekog drugog da vidi ima li sta adekvatno, jer nisam siguran da ima bas neki dovoljno veliki za barem 6v6 (ili kako vec igrate) sa golovima koji valjaju. Onda razmisljao sam nesto, mozemo da spremamo rostilj ili da kupimo nesto sa raznja, posto jebiga ko da prenese ono korito gde bismo mogli da raspalimo vatru da pecemo direkt tu. Sad videcemo jos sta cemo, posto mislim da cemo za taj vikend koji ti Dzoni predlazes moci da se okupimo :). E sad da li da otvorim novu temu gde bih mogao da obavestim KG Vukajlijase o fudbalu?
Ја би те сад напушио да ниси помено гаргију малопре на оној теми :) Зајебан је крај месеца финансијски за било шта, фак оф. Пребаците то за прву недељу следећег месеца. Ја сам за, крагујевачке пичке су фул.
Jos uvek razmatramo mogucnosti, pa sta nam bude odgovaralo. Sve dok bude lepog vremena dolazi u obzir :)
Има и балона...на 3 сата се узме термин па мењање више екипа, пиво, сендвичи са прасетом и дијетални са јагњетом...
Ne otvaraj novu temu, ove se dogovarmo najopuštenije, videćemo sutra za blejačkim stolom da li imao kvorum.
Što se kinte tiče, nie frka, to je 500 kinti za gorivo i još 500 za has i ćepi da se istalimo.
DANAS KG SUTRA TROMZO!
Ја ћу имати по 450 мах. :)