Vukajlija Ol Star fudbal

1. Није, пар је, пише доле. Сем ако то не значи нешто друго. лололо

Mreža za mali fudbal (par) namenjena rekreativcima

2. E ne vidjeh tu zagradu. Tračice, valjda si žensko majku mu.

3. mnogo si ti naivan

4. Provincijalac, nenaučio.

5. Igrati u pare je lejm, ali u pivo je već kulje... Samo da upozorim svoje buduće saigrače, zadnji "turnir" sam osvojio u 1. srednje... Od tad nisam miljenik fortune.

6. Па јес', а да подигнемо улог може и нека роштиљска посластица од локалног тровача! х))

7. Заправо, треба само по сто ђунти да се да. 3пута100, то је 150 хиљада!

8. hiljada, hiljada... :)

9. Moja devojka se i zvanično oduševila na snimak naših fudbalskih bravura, primetivši da je moja ekipa sastavljena od većinom debljih ljudi lololo

10. Је л' ти Гонзо долазиш у недељу?

11. Nema šanse enemi imam posla preko glave jebi ga.

12. ЈА ОБЉУБЉУЈЕМ

13. Jebote posle 3-4 nedelje fudbala ste vec presli u komercijalu

14. Ja nisam komercijala. Igram srcem, smorim se kad promašim i popalim kad dam gol... Nego ove nagrade bi bile dobre za moje saigrače, uz poruku NE GLEDAJ JOJ U DUPE DODAJ!

15. Pomešao si nešto Bebope... :)

16. Нинка, 'де си наш'о дрес Чадиковског, јеоте? хД

17. Нинка, 'де си наш'о дрес Чадиковског, јеоте? хД

Dobar sam prijatelj sa njim, poslije tekme sa Fenerbahčeom otiš'o ja kod njega kući, pa mi dao. :) Punih 3 minuta je igr'o u njemu. :D

18. Ninka Albanski spijun. Prodaje Kosmet nosi dres turcina ciji je i dobar prijatelj...

19. turcina

Ipak Makedonca. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.