Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ja dolazim, ali mogu samo do 2 da budem, jer moram u 3 da budem nazad na Bežaniji, tako da je l' ovo konačni spisak?

NEDELJA, 27.04.2014. 13:00 VOS DERBI

PARTIZAN:

01. Džoni
    02. Agilni
    03. Zoki Munja
    04. Arlovski
    05. Laki
    06. Raja

ZVEZDA:

01. Grifin
    02. Pseto
    03. Ironični
    04. Tandrčak
    05. Marvelj

2. Nemam ni ja pojma da li nas ima...

3. Pa ako odustane Arlovski kao što je najavio onda nema ljudi.

4. Aj nek ga neko iscima, ja sam dete se sela necu da dolazim bezveze

5. A čekamo još i Pseta da vidimo šta će uraditi.

6. Dolazi Arlovski ako se snađeš za kola Pseto. Ne znam Grifin je l' se probudio.

7. Dolazim i ja, ali samo do pola 4 moguigram

8. Ја ћу да кренем сад па шта буде

9. doci cu ako nas ima sigurno, stvarno ne mogu da se cimam bzvz. zao mi da bacim dan...

10. GRIFINDORE JE L' DOLAZIŠ?

11. Krećem i ja sada. Ima nas čini mi se. Vidimo se na terenu.

12. Eto ga arle, aj jos do grifina dodjite nekako pa da krecemo polako

13. Jesi se snašao za kola Pseto?

14. Dolazi i Pseto po mene. Ima nas, krećite na Adu. Nemoj da kasnite.

15. Ljudi, gužva je velika po centru, nema prevoza. Ako stignem, to će biti oko pola 2, 2.

16. Ja sam krenuo, vrv ću kasniti loma.

17. igramo, ako treba iscimacemo neku romsku decu na adi da igraju sa nama, ali sad da molim nekog da dodje na jebeni fudbal necu...

Upravo to. Zato mi se i ne dolazi, kad po ovako lepom danu ljudi neće da se cimaju. A da su hteli ljudi da se iscimaju (oni koji nisu radili noćnu ili koji nemaju obaveze), iscimao bih se i ja komotno. Ovako, zajebi. A i realno, stvarno sam slabo spavao, a ipak ništa od slobodnog dana, večeras radim. Ako sledeće nedelje bude lepše vreme, ne bude haosa u saobraćaju i ljudi odluče da im ne puca kurac, verovatno dolazim.
    Ma uopšte nećeš kasniti Aco. ololololol

18. Blejk, ne ispaljuj, bez tebe nam fali jedan. A Kizu cu da pustiti na Marvelja. Pa jebote, rekoh juce da se podje ranije zbog maratona.

19. Nema potrebe, Kiza će sam da se pusti na Marvela...

20. Brate, mojne tako da pričaš. Otkud ti znaš koje obaveze sve imam i da li mogu da dođem u 13h. Ako je već znano da je danas maraton, mogli ste to pomeriti za 2 ili 3 jebemusunac. Vidimo se na terenima.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.