Vukajlija Ol Star fudbal

1. Agi, izvini stvarno, ali nisam spojio ni 4 sata spavanja, a treba večeras da izguram noć... A veruj mi, i to bih sve istrpeo, samo da je bio malo veći odziv.
    Marvelje, maćore, opusti se, nisam tebi govorio, nego pričam generalno. I nije problem samo današnji dan, nego je ta priča aktuelna već duuuugo vremena. Ok, desi se da jedne subote/nedelje neko stvarno ne može (svi mi imamo obaveze, nekome tako padne), ali da konstantno veći broj ljudi baš taj dan ne može da dođe, e u to baš i ne mogu da poverujem. Ali tu priču sam toliko puta ponavljao da sam više i sam sebi dosadan.

2. Ironicni spasio VOS.

3. ХВАЛА ТИ ЗВЕЗДО ШТО СИ НАМ ОПЕТ У ЛИЦЕ ПЉУНУЛА

4. Kako su prošli Slavišini puleni na Derbiju, tako su prošli i na Adi.

DUPLA POBEDA! ZOKI MUJNA IGRAČ DERBIJA!

5. Да видите мало како је енемију сваке недеље, који је дошао и на рекордно најлошији дан ВОС-а. Одзив - четворо, сећам се ко да је јуче било... Понекад се пробудим у зноју...

6. Dobro, nekako smo se skupili da ih jebemo :)

7. Dobili ste jer ste imali dva penala. Ko još maši dva penala za deset minuta.

8. Pa to što izađemo jedan na jedan može se zvati penalom, ja to zovem soniplsjstejšn.

9. Marvelje sine kakav si to

10. Телепортово се са џогинг стазе крај Бирмингема, средином седамдесетих лолол

11. Vidi ga Forest Gamp!

12. Sreca pa je skapirao da treba da obuce crveno ili crno.

13. Uđoh tad na temu da vidim jel ima fudbala i ko dolazi. Jebe mi se za derbi i oblačenje, došao sam u bojama kojim podržavam stav Ukrajine. A sad odjebite.

SHEVCHENKO PARA SIEMPRE

https://www.kyivpost.com/media/images/2012/06/16/p16vq12dk918fj1vtr1fr47p91g5e1/big.jpg

14. marvelj ovakav ima facu za heroja u nitendovoj igrici + i * od mene

15. ЈА ДОЛАЗИМ У НЕДЕЉУ У 13 Х

16. ДОЛАЗИМ ЈА У 13 Х У НЕДЕЉУ

17. ВЕЋ НАС ЈЕ ДВОЈИЦА, АЛ ЛЕПШЕ ЈЕ У ДЕСЕТОРО ЛОЛО

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.