Vukajlijaska anti-tema

1. Posto je tema i zvanicno uspela,odo' d'ucim.

2. Gospodar srebrnog luka. Deo trilogije o Troji.
    Jos moram i ove mrtve saobracajne znake da naucim. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

3. Ajoooj... A meni danas odložili polaganje zbog glupih predstavnika zakona :)

4. Barem ne moras da je citas na starogrckom, kao sto sam ja morala,Mislim na Apologiju Sokratovu

5. Kapiram da je ipak bolje otici na spavanje kad si umoran nego blejati na Net-u do ne znam kad. Makar to bilo i zbog ucenja saobracajnih znakova. :D Ili starogrckog. Ili bubuljica...

6. E, ova ti je bistroumna, Neo:)

7. Ja sam radila 5 dana kao muško, i danas sam rešila da narednih 5 dana lenčarim kao mačka na suncu. I da, treba mi neko da me izmasira.

8. Е, свиђа ми се ова тема. Може да се спамује.

9. ID, mislim da ce RD da te izmasira kad ga sef ostavi na miru. A mozda i nece.
    Dzimi, mozda uvedem neki vid nadoknade (meni) za spam. Bices u povlastenoj tarifi! :p

10. http://www.creativescreenwriting.com/csdaily/csdart/images/2006-10-Oct/Little_Mermaid--The_metaphor_is_obvious.jpg

A oни нека воде своје политичке резговоре и испадају у праву на сајту. Барем ту.

11. Ја сам синоћ испратила мајку на море. И сад размишљам да ли да попијем нешто у то име.

12. Maro, bre, batali razmišljanje, nego 'vataj flašu :))

13. Tako je, JTU.
    Neo, dok ja dočekam RD-a, ima da pobenavim. Nađi mi nekog drugog, da ima jake ruke, da ne priča mnogo i da me ne prekida dok hrčem :-)

14. Попиј мене у то име!
    Направи највећу журку на Балкану и позови и мене.
    Нема славља ни весеља, без сахране родитеља

15. Еуглена, не размишљам ја да ли да узмем флашу већ коју да узмем!

16. Kuku, crni JTU :)))
    E, Maro, sad mi je lakše. Uzmi onu veću :)))

17. Ja сам динарски ЈТУ, а не црни.

18. Maro, dozvoli da predlozim. Najblizu, berba 2009. po mogucstvu. :))

19. Још да живим са мајком морала бих балонче!
    Необавештени, не правим питање. Сад ћу да се договорим са дилбер диком. Његова радост је још већа. Он је отпратио ташту!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.