Grad Vukajlija

1. Gle kakvo pitanje. Pa tebe pobogu, koga drugog.

2. Može, al ako si ok sa time da i druge vukajlijašice cepam po bradžajama. Jebga, kapacitet sam.

3. Ma Kaizen bi imao dvorac u samom centru i bio bi kao kralj Artur, a Straja kao njegov glavni savjetnik (carobnjak Merlin), moderatori plemstvo, a ktitori imucni trgovci, posterdzije pezntsi i tako dalje... Naravno, kurvi bi bilo svuda!

4. "Kaizen bi imao najveću kuću i na najbolje mestu, a pored njega bi boravio Straja." ?!
    Страја гори на стубу срама, то место заслужује Ресервоир дог.

5. ma kaizen bi živio u bjeloj kući, ko obama :DDD

6. Može, al ako si ok sa time da i druge vukajlijašice cepam po bradžajama.
    Jebga, kapacitet sam.

Meni sve ok, nisam ni ja cveće. Nego, kapacitet? Prećutaću ovo. lololo

7. Fino, fino, onda ćemo se slagati.

8. ja bi držala gradsku javnu kuću u kojoj bi bile zaposlene sve sisate vukajlijašice, toliko od mene....

Ja da budem glavna (i redovna) musterija! lolololo

9. Fino, fino, onda ćemo se slagati.

A kad nismo? Uvek se ti i ja dogovorimo.

10. MУЛУЦА би имала своју кућу перверзије и ЈЕБАЊА и била би главни макро.
    МОГША би био прецедник странке Уједињених Русина.
    Све бановане легенде у затвору, чији су начелници Келт и Џими.
    Олланик би био она легенда града и шетао би malog kera нон стоп

11. Olanik promeni boju brkova, misli da ga niko neće prepoznati, pa izađe da šeta malog kera! EDIT: Na prošlom nalogu ga ladno nisu provalili da je on! Izveštio se. Počeo da farba i kosu!

12. Ја ћу да будем вођа навијача Делије Вукајлија и да будем џабалебарош :)

13. Ulicama grada trštaće muzika Georgijeva i Anđeeeleeee, anđeeeleeeee..

14. Жиљава странка вукајлије би се борила за власт градом а друге странке би их гађале парадајзима и скандирали ПЕДЕР ГРАДОМ НЕЋЕ ВЛАДАТИ ололоЛОЛ :)

15. Ja ваљам дс на ћошку а напаљене бицурице ми блеје у кадилаци

16. Loksi bi jednom u pola godine bežao iz grada, i palio sav svoj dotadašnji rad, a onda se vraćao i kopao po pepelu moleći vlasti da mu nadoknade štetu.

17. Ulicama grada trštaće muzika Georgijeva i Anđeeeleeee, anđeeeleeeee..

ZLOBNICI NAPADAJU!!! UDRITE IH!!!!11

18. Postojao bi poseban deo grada gde bi se nalazio dobro ograđen zatvor. Ćelije bi imale elektronski katanac tajmiran da bude zaključan na neko vreme (6996969 godina na primer). A raja bi se skupljala na trgu da gledaju zločince na stubu srama. Može čak i vešanje da bude.

19. Može čak i vešanje da bude.

Ili ce da ih ruknu u arenu da se bore medjusobno i naravno, legenda arene mocni Fridrih XXX, koji se vraca po ne znam koji put iako svaki put biva "ubiven"...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.