Grad Vukajlija

1. Modovi će živeti u čardaku ni na nebu ni na zemlji.
    Toše Preoski će sve pratiti ulicama grada i ko snajper baba zapisivati ko gde kako zašto.
    I svuda će, ali svuda će se slušati Vlado Georgijev!

2. Ja da budem glavna (i redovna) musterija! lolololo

MOŽE

3. Je li klipso, el ima mesta za zigoloe tamo kod teb?

4. Бановани заправо нису у творзији (творзију немамо), већ су на одређено протјерани у Лајферске шуме на околним брдима да гледају у сунце и то, а теже случајеве враћамо у 7 дана хода удаљене градове Фејсбук, Демотивација и сл.

5. Ja bih izlazio čim zađe sunce, da spopadam maloletnice, vatam debele vukajlijašice za bradžaje, žgoljave vukajlijašice za rebra, i šerlok ne bi mogao da me navata.

Dedžgo , ne podcjenjuj moć moje lupe.

Inače , već zamišljam Neša Bridzisa kako onim žutim kolicima vija vukajlijašice po predgrađima. Buksnetinu i Buksno(Manijaka) kako duvaju gandze na raskrsnici , Sosa kako u bademantilu šeta ulicima u kasnim satima kako bi uslikao Hoćne vukajlijašice za njegovu temu o eroCkim posterima. I na kraju Loksija koji sjedi ispred Kaizenove kuće i prolaznike moljaka za jedan lajk , ili ne daj Bože za pratnju !

6. Loksija koji sjedi ispred Kaizenove kuće i prolaznike moljaka za jedan lajk , ili ne daj Bože za pratnju !

I na kraju ode, opet, opett ...

7. mene posadite na klupu u picinom parku, uz flašu vinjau i par tketa samo. i koi juro dimam u džepu,da mi se nađe.

8. Dzankee bi imao svoj lanac kladionica , imao bi posjetioce tipa Smarko , Blejk Grifin , Šomi , SiM..

http://www.youtube.com/watch?v=hEFQc67j5cE

Već zamišljam Selenijumku: "Vest hem u gostima ? Ma nema šanse"..

9. Ја бих живео у гарнисери де бих поваздан слушо Јужни Ветар, Крајишнике и трве металику. И повремено бих бацао флајере по улици, тек да нешто радим

10. SMarko bi reklamirao svoje defke po gradu, nešto kao politički plakati sad, a hejteri bi uništavali te reklame i SMarko bi ih banovo i terao u šumu.

11. ФацаФацаа и Лаки би водили цркву, мрко гледали Џимија док слободно шета покрај њих и одлазили у подрум да врше егзорцизам над Властимиром ололо

12. Na grbu grada bi bila Smarkova faca, a na ulazu u grad, sa obe strane puta, po Smarkov kip visine bar 15 metara. Da svi zavide kakvu ljepotu posjedujemo čuvamo.

13. Jako lepa tema. Kreativna, za promenu. Samo nastavite. :)

14. Cirkon bi tukao malu decu i uzimao bi im novac za uzinu.

15. Ja bih pored toga što držim podrum pića koji snabdeva i Šalabajzerovu kafanu, non-stop pokušavao da organizujem neki fudbal, a Buksnetina bi im'o plantažu odmah pored grada i malu drvenu kućicu. Na glavi bi furao dredove i stalno bi cepala neka psihodelija iz te kućice.

16. Je li klipso, el ima mesta za zigoloe tamo kod teb?

pa nema Sale, jer na vuki ima puno više muških od ženskih pa je čka na cijeni dok kituna moš nać na svakom ćošku za džabe :DDDD

17. Ja držim patent na Klipsine sise, tako da ako hoćete da se iživljavate na njima, morate prvo meni da se obratite.

18. Ja ću na uglu da prodajem ćurke. Jeftino.

19. selenijum
    Ja držim patent na Klipsine sise, tako da ako hoćete da se iživljavate na njima, morate prvo meni da se obratite.

sel ja držim javnu kuću, ništa moje nije tvoje al si ti moja sva, ti si mi jedna od glavnih kurvi, budi sretna i uživaj

20. Haha, samo se ti nadaj. To što je tvoja javna kuća, ne znači i da su atributi tvoji. Ša misliš od kojih para si je otvorila? Joj, joj, neistine ovuda iznosiš. Poslaću ti detektiva Šerloka dispita malo situaciju.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.