Random predlozi

1. Да се уведу "Модови приправници"-Бришу спем, и смеће са сајта. Ђубретари док не заслуже унапређење.

Да се уведе ако дефиниција, реакција, постер, има огроман број минуса, пријава, да се аутоматски брише.

Нисам виђао али верујем да је ово неко већ предлагао. Свеједно, то треба увести.

2. Да се уведу "Модови приправници"-Бришу спем, и смеће са сајта. Ђубретари док не заслуже унапређење.

ocuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jaaaaaaaaaa
    Daklem, moj predlog:
    -da, kad odem na temu na forumu, da me prebaci odmah na moj zadnji post, da mogu da pratim diskusiju.
    -da opet mora da se ima odredjena kolicina pluseva da bi se pravili posteri i reakcije
    -da mi se da moderator/odabere dovoljan br defki/postera da mogu da gledam groblje.

3. da opet mora da se ima odredjena kolicina pluseva da bi se pravili posteri i reakcije

500 за постере 1000 за реакције и аукурац!
    Ја се крпио за реакције два месеца и кад сам догур'о до 950 гласова, они укину ограничење. Е неш колега!
    Модови приправници добра идеја, али газду боли курац за све то.

4. Da se zaključaju šizenje teme i da se napravi jedna tema u koju će moć da se jebe, šizi i spemuje do mile volje. Daleko od toga da bih ja posećivao tu temu, nego čisto radi rasterećenja humora od nesmiješnog i nezanimljivog 9gag i 4chan humora.

5. Кад се направи постер/реакција уместо 'Појавиће се за неколико секунди' промените у неколико минута.

6. Može li se ikako pokušat stat na put onima što ne umiju napisat drugi komentar osim "dobar, odma u odabrane"? Jebaše majku.

7. To je njihovo misljenje a svako ima pravo na to

8. Pogledaj klip što sam ti stavio u komentar na definicije.

9. Vid ljakseta, sto godina. Šta, fejsbuk ti više nije kul? Ni ovde se nećeš pičke najebsti, džaba si dolazio.

10. Čekaj, on je došao da jebe? Pa đe nađe mene od ovolko naroda!

11. Za tvoju informaciju vec sam dobio 6 ponuda za seks. 3 su dobre, dve nisu nesto a sesti je Vuk Kostic.

pies: mozda me provoza u njegovom beemveu

12. Nije to za tebe ništa, već si mi se falio da možeš čak devet puta da ubaciš.

13. Pa sa mnom niko nece da igra bilijar jer mogu da ubacim u rupu kad god ocu.

Takodje predlazem da se poostre kazne za spem

14. Valjalo bi da sajt ima brojač posete, kolko je onlajn a kolko oflajn prisutnih, ne mora na neko vidljivo mjesto da stoji, može tamo neđe u neki ćošak, sitnim slovima da piše.

15. Има ли потребе да качим слику?

16. Да се забрани отарање било каквих нових тема, макар на одређено време. И да се деле трајни банови ако неко прекрши забрану. Аукурац! Сморили су више са отварањем тема.

17. Kači kači Jeahbač, ipak je to puno lakše nego tipkati hiljadu rječi. hehe

18. Da kad staviš gif pri namjeri da napraviš reakciju da ti sa desne strane pokaže kakve sve reakcije postoje sa tim gifom prije nego što ti napraviš svoj.
    Da bi se izbjeglo pravljenje duplih reakcija.

19. Nema veze je li isti gif ako je tekst drugačiji.

20. Pa znam ali može da pokaže i reakciju sa istim tekstom kao što si i ti htjeo pa da nađeš.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.