Random predlozi

1. smatram da je kvalitetnije nesto ako 1000 posetilaca da +

Ovo npr: http://vukajlija.com/vidi-ga-mali-ker/332020

2. Nemoj da si bukvalac Crno, aludirao sam na nekog ko se dokazao u svakom smislu te reči, stavio sam 500, jbg, zgrešio sam, ali mi je bitno da se uhvati poenta.

3. Crno
    Besmislen argument. Broj definicija ne odlučuje o kvalitetu autora.

Više cenim komentar ovog autora, nego 90% ostalih.

Opet, ni prosek nije pravo merilo, mada, u velikoj većini slučajeva autori sa dobrim prosekom su odlični autori.

Hvala Crno

4. Предлажем да ми га блајзнете.

5. Hahahahhah, jako je skroz. Da, Remac je apsolutni kralj međ' autorima.

6. Jel ovaj facafacaa moderator?

7. Ne. On je lokalni pop, vukajlija je njegova parohija.

8. Ne. On je lokalni pop, vukajlija je njegova parohija.

Hahahahahahahahaha

9. Pa i vidi se po recniku

10. Гоја, баш си мангуп. Неваљалче.

11. Ma nista, samo pratim trend ovde :)

12. Предлажем да се избаци чича и да се од сад користи ова слика као заштитни знак.
    http://www.dodaj.rs/f/l/jx/1uLqxc0t/dsc02666.jpg

13. Еси га издрко на Марвела?

14. Шес пута. лоло
    Јеботе, ова слика ми није била смешна до јутрос.

15. aj nek modovi pocnu da banuju indijance koji kopiraju dugacke clanke na cet.
    smaraju i misle da su kul a u stvari su govnovalji najobicniji.

a onda, kad sledece godine kaizen udje, moze da uvede ogranicenje od nekih 30tak karaktera za cet.

16. Može. Ja sam za. Predlog dobar!

17. Evo ja imam jedan predlog a mrzi e da otvaram temu.

Pošto je čitanost opala i na naslovnoj, predlažem ograničenje broja odabranih defki dnevo na 5 ili 6 svejedno, da bi definicije na naslovnoj bile bolje ocenjene, i da kada se odabere defka stoji kao prva minimum 2 sata.

Ovo su ipak dva. :)

18. I ja predlažem da se meni nešto odabere napokon.

TOOO NINKA SJAJAN PRIJEDLOG!

19. Ninku za moderatora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.