Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Da se napravi lista pa ti traži tekst, ako nema boli te pravi svoju, taj fazon.
A to... Može može, no sam umoran i bolesan dijete, gripa me je ufatila a oči me peku.
Da se onemogući brisanje svojih postova na forum nego da to može samo moderator i ADMINISTRATORI. Sad čitam neku staru temu i ispada da sam pola pričao sa sobom.
I da moš da udariš zabranu nekom da ti šalje PVT. Nagrdiše me, uđem u PVT sise iskaču sa svih strana, ne znam što da radim, a fino svim ribama govorim da je dupe moj fetiš...
Да се у профил уведе број отворених теми на форуму...
Da se mene omogući pregled groblja definicija...
Зар је то толико битно? Лош предлог.
Dajte nortifikacije kad stigne poruka, ja sam sad listao kroz moje stare poruke i našo sam neku što mi pre 2 godine poslao šanzam! Tad sam bio novajlija i nisam išo na forum pa, logično, nisam ni video poruku. I sad mi je bedak što mu nisam odgovorio ništa.
Ovo je kul.
И поруке би требало да стоје на профилу.
i mene, ako može... nikad Vam nijesam ništa tražio, samo ovo tražim sada.
Eto mene ne mora, može Paninaru samo pa ću njega crnjačit kad mi bude trebalo što otamo. :0
dobićemo obojica ono preko dva, otprilike...
Ocu i ja da gledam groblje, ima nekoliko stvari koje mi se prilicno svidjaju a ubacio sam ih u njesra defke pa bih da ih sacuvam za sastave..
Оћете да гледате гробље? Скупите 20 одабраних, шта да вам кажем. То правило је уведено због разних локсија који ће одатле да плагирају.
гаговање на чету одређених особа
Ma nije problem da ja napisem 20 za odabrane, problem je da mi odaberu 20...e, ovom prilikom bih predlozio da mi odaberete rendom 20 defki, da mogu da gledam groblje :)
Најразумнији предлог до сад:
http://vukajlija.com/forum/teme/47123-da-li-se-sveps-promenio#post_2141249
Ne znam je li bilo prije, ali bilo bi dobro da mogu posteri da se pretrazuju. Na principu da naslov i podnaslov budu takodje i tagovi?
Само претрага форума, само то.
Да се уведу неке нотификације за одређене сегменте Вукајлије. Ако не за коментара које ти неко пише онда бар за ПВТ. Тек сада укапира да имам поруку стару 2 дана.