Prijava

Mene nijedna bivsa ne zove pogrdnim imenima. Valjda zato sto sam ih rastavio od jebanja, pa im lepe uspomene ostale..

To Buksno trsitelju bezanijski :-)

Трудим се да ни о коме ништа лоше не речем, био бивши момак, или другарица која ме сјебала нешто, или неко тамо битан, небитан... Ко год да ме оставио, ког год да сам оставила, постојали су јаки разлози за тако нешто, и ни према једној особи не гајим мржњу, не умем да мрзим, чак су ми све драге, и малко ми жао што тако мора...ал мора...
Са бившима сам у океј односима, са некима се и дружим фино...и то баш пријатељски односи.
Е сад, знам за неке особе, да причају лоше о мени, па и мени су рекле неке ствари у лице, иако сам се одувек трудила да будем скроз океј, али правим се да сам равнодушна и кулирам...можда ће једном да схвате неке ствари и да промене тај став...можда :)) и такоц...

Ja sam jednom video bivsu u gradu i pretrcao ulicu, zamalo me kola zgazila, samo da joj se ne javim. I videla me je. Pa sam morao da joj mahnem onako kurvinjski..

Prema meni se jedan poneo, pa mogu da kažem - kretenski, jer nisam očekivala da neko može tako klinački da se ponaša, a pritom nije klinac... I tako da me laže i maže, bukvalno moli da mu dam šansu i budem s njih... Srećom pa nije dugo trajalo i nisam se nešto vezala. Srela sam ga nekoliko meseci nakon tog prekida i nije mi se javio iako me je video pre nego što sam ja njega ugledala. Samo je prošao pored mene sa nekim pakosnim, jedva primetnim osmehom. No, bilo pa prošlo, neka ide svojim putem, to je za mene davna prošlost... Neka stvari ne štimaju od početka, samo ne znam što odmah to ne prekinemo čim osetimo, kao što reče Liblet...

Сад се сјетих, била је једна моја (додуше давна) бивша у град са друштвом, а ја ишао са једним другом, и ја је видим како ми је ишла у сусрет, и оно планирао сам да јој махнем, чисто да се јавим, међутим она иступи из друштва и приђе, фино се јави, фино попричамо итд... Одушевило ме то :)

Mene nijedna zaboravila nije. Valjda zato što sam sadista.

Сад се сјетих, била је једна моја (додуше давна) бивша у град са друштвом, а ја ишао са једним другом, и ја је видим како ми је ишла у сусрет, и оно планирао сам да јој махнем, чисто да се јавим, међутим она иступи из друштва и приђе, фино се јави, фино попричамо итд... Одушевило ме то :)

lako li te oduševit :)

Један дан сам срео бившу, јела је кифлу скремом, купила ју је у тонино, тамо и ја често купујем имају добрих ствари. Једном сам код њих узео пицу и није била лоша, штавише свиђела ми се па сам је и сјутра дан узео. Не знам зашто ми се тако свиђела али ја од тад једном недељно једем ту пицу. Такође имају неке буреке исту лоши, онако може се појест... ее да, јавила се она мени.

Neka stvari ne štimaju od početka, samo ne znam što odmah to ne prekinemo čim osetimo, kao što reče Liblet...

Zato što smo delom ličnosti i životinje koje vodi primarni instinkt produžavanje vrste. Bar ja tako mislim :)

Zato što smo delom ličnosti i životinje koje vodi primarni instinkt produžavanje vrste. Bar ja tako mislim :)

Или сматрамо да треба да чувамо то што имамо и ако не штима, јер можда нећемо моћи да нађемо поново, мада мислим да је то нека унутрашња слабост и страх.

Neka stvari ne štimaju od početka, samo ne znam što odmah to ne prekinemo čim osetimo, kao što reče Liblet...

Зато што не можемо да нађемо девојку, па чисто да имам неког пред себе лололо.

Zato što smo inertne gomile televizijskog sala koje mrzi da dignu guzicu i potraže bolju ispašu. Odvagneš lepo ZA i PROTIV, pa ako ZA prevaže sedi i budi zadovoljan, ako prevaže PROTIV digni dupe i traži bolje. Ali ne, mi u tom slučaju okrenemo pink i plačemo nad tužnom sudbinom devojčice koju su udali protiv njene volje siromašni roditelji za potomka trulog bogataša...

E, može biti sve ovo što ste rekli :) Samo mislim da je u mom slučaju ipak bilo u pitanju to što sam htela da mu dam šansu, a neki osećaj mi je govorio da on to ne zaslužuje, odnosno da nije iskren prema meni... Što se ubrzo i ispostavilo... Sve u svemu, bolje što se završilo :)

То пљување по бившима је много лош трип и не волим да се дружим с људима који то раде. Ако могу тако да пљују по некоме с ким су били интимни или кога су волели, шта онда ја да очекујем, који сам им само пријатељ/познаник? Углавном, кад пљујеш по некоме с ким си био у дужој вези, ти заправо више пљујеш по себи, него по тој особи. Разумем ја да је неко кретен/дегенерик/дилеја, али нико не може да буде такав кретен/дегенерик/дилеја да ти то провалиш последњег дана у вези, већ то знаш извесно време и својевољно се упушташ у везу с таквом особом, па ти је после крив ђаво кад нешто крене наопако, и добијеш порив да омаловажаваш и вређаш ту особу пред другима. Јебеш то, скроз пиздински трип.

Што се тиче тог дружења с бившима, то је још гори трип. А најгори су ми примери типа кад буду дечко и девојка заједно, па раскину, па она буде с неким његовим другаром, па се њих двојица сад као друже. То ми је тако љигаво и свингерски. Или као раскинеш с девојком и као и даље се дружиш с њом, као другари сте, чујете се, излазите, па ти као нађеш нову девојку, а ова бивша као хоће да се дружи с њом, као да буде у супер односима с обоје. Море, мрш у пизду материну.

Раскинеш, и после тога ако сретнеш девојку, само -- ''ћао-ћао, шта има?'' и крај, понекад ни то. Све преко тога полако прелази неку границу и иде ка обнављању везе/комбинације, чега већ и уопште није бенигно. Ја сам раније био млад и наиван и мислио да то може тако да иде, као да раскинеш с неким и после заувек фурате другарство, али то је го курац.

Ако могу тако да пљују по некоме с ким су били интимни или кога су волели, шта онда ја да очекујем, који сам им само пријатељ/познаник?

Meh, vamo tamo, da ne mešamo babe i žabe prijateljstvo je na višem stepenu čvrstine od emotivne veze. Onamo nekad i trpiš tuđe gluposti samo da bi jebo ili još gore da ne bi bio sam a s druge strane prijatelj si samo s onima koji ti odgovaraju i sviđaju ti se kao ljudi i kao komunisti, nema dodatnog motiva.

Aj da kažemo čisto metalurški da je emotivna veza jaka ali krta a prijateljstvo žilavije. Zbog toga se dešavaju i one "more mrš" situacije iz nastavka, i nemaš nekog izbora ako se družite s istim ljudima, recimo odrasli ste u istom bloku, nije zgodno nimalo.

Meh, vamo tamo, da ne mešamo babe i žabe prijateljstvo je na višem stepenu čvrstine od emotivne veze.

А какво пријатељство? Замисли само знаш неког површно? Као, познанство.

Заправо, небитно, није то поента приче. Поента је да је свако пљување по људима који нису присутни пиздинско, нарочито по људима с којим си био у добрим односима или си и даље у добрим односима, а посебно је труло то пљување по бившима и људи који то раде су у најмању руку јадни.

Onamo nekad i trpiš tuđe gluposti samo da bi jebo ili još gore da ne bi bio sam

А то је као емотивна веза? :)

E vidiš, ima tu i onoga da nećeš baš svakog da nazoveš prijateljem, zato i postoje termini, poznanik, ortak (kao poslovni partner), kolega i niko se ne ljuti ako ga predstaviš kao kolegu s posla a ne kao prijatelja kad i sam zna da niste osobito bliski.
S druge strane ti ćeš i kres-kombinaciju da predstavljaš kao devojku jer bi malo koja pristala na drugačije a može da bude i raznih varijanti kad je emotivna investicija samo s jedne strane i tako to.

U poznanstva iz materijalne koristi i u jednoj i u drugoj varijanti nećemo ni da ulazimo jer nemaju veze s temom, tu raskida nema, samo prekida saradnje.

Al da, nebitno. Pljuvanje po leđima jeste pičkinski al ne mora da znači da neko ko bivšu koja ga je prevarila možda i naziva kurvom ovamo ne bi ginuo za ortake, ima ih raznih a i to su dve slabo povezane linije karaktera.

Mene jedna "kurva raspala" sjebala načisto, posle godinu i po dana veze trpala se s drugim, bila pijana i ti folovi, Molela me jedno pola godine da joj oprostim i to, ali jbg ne MERE se preći preko toga...bar ja ne mogu...Zato sada uveliko izbjegavam njeno društvo, jer jbg napiću se pa eto belaja..