Prijava

sujeta igra onoliku ulogu koliko je izražena kod te osobe. ja se sećam kad sam bila baš mlađana pa me jedan ostavio zbog sisatije..uuuuu, kol'ko me to zabolelo, znači omrzla sam ga onoliko..i to ti je upravo sujeta:)))

Jebiga, zavisi sve od situacije do situacije....Ako si sa nekom ko klinac bio 3-4-5 meseci i nije bilo ništa ozbiljno nego samo ona klinačka zaljubljenost koja prolazi što i da ne ostanete u kakvom takvom odnosu posle toga, naravno ako se nije ništa strašno desilo....al već kad si u ozbiljnoj vezi godinu-dve-tri....jebiga onda, kad jednom raskineš nikad ništa neće moći biti isto i zato je najbolje okrenuti list i izbrisati tu osobu iz života što pre, jer možete doći u iskušenje da opet pokušate zajedno, a ponavljam - nema šanse da ikad išta više može biti kao nekada...

Треба рестарт, али чему говорење о томе "не, нећу ја истом мером, ја сам изнад тога"? Опали, нека бриди до следеће везе!
Наравно, сујета и его могу играти улогу, мада, што се мене тиче, не би требало да игра велику улогу. :-)

Eto tebe ego radi do jaja, čim ne ostaješ dužan. Nekako mi je ciganski da se prepucavam sa bivšom oko bilo čega. Ako u mojoj glavi devojka ima oznaku kao ''bivša'', nemam nameru da sa njom bilo kakvu igru igram niti da ''vraćam''. Dug se vraća, nedelo se pamti.

A verovatno se većina vas neće složiti, al u tim muško-ženskim odnosima ženske osobe su mnogo zajebani igrači...umeju da povrede na neki teži neočekivaniji način...podmukliji da tako kažem.
Ne branim ništa muški rod sada, ima nas svakakvih...ali, nije džabe ona stara koju sam sad izmislio ''Kako muškarac može da voli i kako žena može da povredi''...eh eh..

Eto tebe ego radi do jaja, čim ne ostaješ dužan. Nekako mi je ciganski da se prepucavam sa bivšom oko bilo čega. Ako u mojoj glavi devojka ima oznaku kao ''bivša'', nemam nameru da sa njom bilo kakvu igru igram niti da ''vraćam''. Dug se vraća, nedelo se pamti.

Искрено, био сам јако супротних поступака у овој сфери живота, а сада обрнуто; видео сам шта мање боли и како лакше преживљавам. :-)
Не заборави женску сујету, често се дешава да кад види да не узвраћаш на њено јебање, јебаће те још више, а онда долазиш у тако инфериоран положај да њој постаје навика да те гази, јер јој више ниси ни у видном пољу, већ само под крампонима балетанке.

edeste. zanimljiva tema...
sa svim svojim bivšama, a pod tim podrazumevam DEVOJKE (mogu se prebrojiti na prstima JEDNE ruke, svih 5 lolo) sa kojima sam delio sebe, a ne one koje mi nisu značile ništa, sam osto u kontaktu. sa nekima manje, sa nekima više, jer nam se putevi retko ukrštaju nit imamo nekih dodirnih tačaka. Ni sa jednom nisam na nož, sa nekima sam čak šta više u kul odnosima. Čestitaju mi rođendan i slično, obaveštavaju kad im se neš bitno desi u životu, tipa diplomirala sam! Udala sam se! Rodila sam! Zaposlila sam se tu i tu i sl. Nikad nisam bio kreten prema njima, nit one prema meni, tako da nema APSOLUTNO nikakvih razloga da ih nazivam pogrdnim imenima ili one mene (nadam se). Čak ni u zaebanciji nisam reko ortacima posle raskida nešto tipa - e, znaš ona kučka-kurva što smo blabal? e zamisli šta je kučketina uradila?- i slično. Jednostavno,nemam razloga za to. Uz to sam delio sebe sa njima, takav sam. Maksimalan rispekt prema njima za vreme trajanja veze, kao i poštovanje posle raskida.
Kad volim,volim za sve pare. Samo 2x sam iskreno voleo, jedna je čak volela u pravom smislu i mene, i to možda više nego ja nju, što je gotovo nemoguće.
veeeeliki ljubac za njih:*

ih manijače, sad sam se sva nekako raznježila na ovaj post tvoj :DDD

ih manijače, sad sam se sva nekako raznježila na ovaj post tvoj :DDD

Takođe :)

Umoran sam ko kerina da bih sve čitao.
summa summarum, nijedna nije drolja, kurva, kučka itd. ako se ispostavilo da su takve, važnost njihovog bitisanja je obrnuto proporcionalno važnosti utrošenog kiseonika za izgovaranje sličnih reči.
boli kurac, jaja zavijaju.

nikad. sve su mi bivše ostale u lijepoj uspomeni i rado bih se opet družio sa njima al me strah da će me žena ufatiti.

Manijače, i dalje ćeš drkati.

Nikad ne seri u tanjir iz koga si nekad jeo!

Nikad, ni za jednu moju bivšu nisam rekao lošu reč, tako da su sve "samo" bivše. Ne znam jesam li imao ludačku sreću ili sam samo znao da biram, ali sa svakom se sve završilo razumno, i nijedna se nije jebala sa drugim meni iza leđa, zato sam sa većinom dobar i danas, koliko to mogućnosti dozvoljavaju.

Rekao sam današ bivšoj, ultra kučki, da se ugojila. Nadam se da je plakala kad je došla kući, kompleksašica jedna, i realno nije više prepička ko što je bila dok je bila sa mnom.
Elem, ja sam uvek pokušavao da ostanem dobar sa bivšim ribama, ali ne možeš kad ih jede(jebe) sujeta što taslačim neku drugu.

nijedna se nije jebala sa drugim meni iza leđa

nikad ti to ne znaš Billy :DDD

nikad ti to ne znaš Billy :DDD

Valjda bih saznao do sada, majku mu! :)

Nikad ne seri u tanjir iz koga si nekad jeo!

Ovo je ustvari suština.

pa, ja po principu "o pokojnicima sve najlepše". ali dok su rane još sveže, svakako sam ih mrzela, ali nikad ni prema jednom nisam ispala skot ili se svetila ili tako nešto. numem ja to. a kako bi vreme prolazilo ja bih jednostavno zaboravljala na te ljude.

sa nekima sam neko vreme i ostajala u dobrim odnosima. jednom mi se čak i desilo da me jedan bivši spojio sa drugim koji je nakon nekoliko godina postao bivši, re smo se jedno vreme svi zajedno družili, ali kako vreme čini svoje nisam više u kontaktu sa njima. generalno ne razmišljam o njima (mislim bivšima generalno, ne samo ova dvojca), ali kad me neko ili nešto podseti na nekog njih, ja se u prvi mah samo setim lepih trenutaka, ali ako se priča o njima nastavi, onda počnem i da se prisećam koji su to bili retardi, pa me malkice i bude sramota što sam im posvetila određeno vreme....

inače, ako si u fazonu da nekoga ostrašćeno pljuješ, to znači da tu osobu mrziš, znači imaš nekakvo osećanje, jes negativno ali je osećanje, te to implicira da suprotnost ljubavi nije mržnja već ravnodušnost...

Valjda bih saznao do sada, majku mu!

što misliš da bi sazno, žene su lukava stvorenja :DDDD