Broj do 200 dok moderator ne vidi "NOVA TEMA"

1. Читаво вријеме вас гледам како се мучите :Д

2. НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХХАХАХХАХ

3. pa šta vam ja kažem, jeste amateri pu! ništa, čekaj da zaspi :D

4. AAAAAAAAAAAAA PARTIBREJKERU

5. А гледам на 15 муке, да се брише, аууууу, реко' да ли да их прекинем или да пуштим да се муче, забавније је било овако :Д

6. Mada sakupismo već jedard tries. :)))

7. ma ja refrešujem tamo u autor i vidim stalno ti malopre, skonto sam odmah :D al reko da ne uteknemo u stotinku ko i urradu jednom :D

8. Видио сам, што ћу, нисам био ту, морам и ја изаћ неђе из куће понекад :)

9. СМарко
    А гледам на 15 муке, да се брише, аууууу, реко' да ли да их прекинем или да пуштим да се муче, забавније је било овако :Д

E jes bezobrazan. lolololollo

10. хехехеех, ово је било весело :)

11. Jesam vam govorio, znam ja dobro njegovu taktiku. Idemo na trenig momci, vidjeće on svoje B)

12. Ништа, вребајте кад нисам ту, што да вам кажем :Р

13. znala sam da brises, partibrejkeru!

14. нека нека црногорац, заспаћеш ти... :)

15. Нисам брисао него сам вребао :)

Заспаћу, ноћас можда и раније јер морам да устајем у 9 сјутра, али имате и ноћас шансу ако будем играо ЦС :)

16. идемо поново

1 (словима: ЈЕДАН!)

17. 2

A dobar je bio urrad na onom brojanju do 1000, stavim ja 999 broj i čampi da stavi 1000 on promeni u 10.000 lolololo

18. Задњи број од мене за вечерас друштво, идем да кунтам, ваља ми сутра устајати рано :)

3

19. 4

Ali ipak ovaj moj zgoditak u devedesetoj se ne zaboravlja, vrati post prije i uporedi koliko stotinki sam prije njega 30 upisao B) Kacam Džeko

http://vukajlija.com/forum/teme/42214-broj-do-30-dok-moderator-ne-vidi-nova-tema?strana=36#post_2082359

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.