Кацам раснији и остали фазони типа Пантела јебе маме, начи не.

1. Нечи неверуем, кои сте нелорди, тешко ћете се извући.

2. Шерлоче лоче који смо палитељи лепих села :)

3. Roki, poster je obrisan sa razlogom i za privatne fotografije u posteru ide 30 dana.
    Tvoje postavljanje tog postera na image host i postavljanje na forum te ne čini ništa manjim krivcem od autora postera.

Takođe, sunshine, ukoliko nemaš dokaza da podržiš tvrdnju, nemoj klevetati tog autora.

Nemojte da se ponovi nešto slično.

4. Јеби га, тренд је тренд. Но, мени су биле драже оне- ЈА ЈЕБЕМ глупости, ту је понекад и било нечег духовитог, за разлику од овога...

5. Nikad mi nije bio zanimljiv taj fazon.

6. Kole ne zajebavaj, i ja sam čuo da je taj lik otvorio stranicu na fejsu, čuo sam maltene poslije par dana kad je otvorio. Moramo malo da tračamo, nema se više đe

7. Jebiga, čuli smo svi svašta, ali kleveta je kleveta.

8. Шерлоче лоче који смо палитељи лепих села :)

Давиде виде , вазда били и остали лолок :)

ЕДИТ

И Ремац је палитељ :)

9. КАЦМО РАСНИ! ПАНТЕЛА ЗА ПРЕЦЕДНИКА! ХЕ - ХЕ - ХЕ :))))))))))))))
    http://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/kolcecb3hb8.gif

10. И Ремац је палитељ :)

Да али на погрешној страни лоло

11. čoeče kako te ne mrzi na rođendan pisati ovoliki post...

REMENSKI SREĆAN TI ROĐENDAN, UVIJEK IM'O ŠTA JEBATI, POPITI I POJESTI!!!!

Фала Бурито. :*

12. Шерлоче, зашто си направио дупли цитизен и ставио са срцима у свом профилу, а затим ставио свој профил код цитизена са срцима? Нисам очекивао то од тебе.

13. Realno, Pantela smorio.

14. ГОЈКО СКИДА ПАНТЕЛУ С ТРОНА АКО МЕ РАЗУМЕТЕ

15. Joj, Reme, ti si ono, kako kažu, joj, joj joj....
    A DA, HIPSTERČINA JEDNA!!!!

16. Наравно да ће се клинци масовно палити и користити те форе кад на Фејсбуку онај внарго има преко 100.000 људи у пријатељима.... Било која глупост популарна тамо ће бити популарна и у реалном животу и сваком другом који га окружује....

ЕДИТ: И овде је било кул кад су их користили оригинални, Кафкин пантела, Данкан, краљ Фриџо и још неки који су били и на оној теми.... А и већ је прошло пун курац времена, фора је и излизана....

17. REMČE SREĆAN TI ROĐENDAN BWE MNJA!

18. Manijače, zajebo si se za jedno slovo.

19. A jbg Dube, ne znam da pišem ziljavštinom čak i kad se trudim.

20. "Манијак су мисли моје, кад се тамним путем роје". Гордана Тржан

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.