Lepi stihovi benisijo. eo ljubac za tebe i Gocu:*
Хвала ти, баш си манијакалан. хихихи
A koji je smisao ove teme? Da provaljujemo fore koje nisu vezane za Pantelu ili da se slažemo sa konstatacijom da je Pantela smoriJO?
Дубе, ти си ктитор, преименуј тему у "Новости из света шоу-биза" па да напишем једну, а да се не окарактерише као сперм.
Nisam ja ktitor. Otkud ti to? I otkad ktitori mogu da mijenjaju nazive tema?
Ne hrani trola.
Gospodo modulatori, ne jedite kurac i zaključajte ovaj krik nezadovoljstva mladog Remea.
Нећемо, ово му је за рођендан, ево ја вас пуштам да спемујете док ми не досади да гледам то и док неко не напише да јебе или се обрати аудиторијуму у пантелином стилу или само великим словима.
TIPA PLUS JEAN
Типа закључано, нисте хтјели да спемујете, јебига.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Lepi stihovi benisijo.
eo ljubac za tebe i Gocu:*
Хвала ти, баш си манијакалан. хихихи
A koji je smisao ove teme? Da provaljujemo fore koje nisu vezane za Pantelu ili da se slažemo sa konstatacijom da je Pantela smoriJO?
Дубе, ти си ктитор, преименуј тему у "Новости из света шоу-биза" па да напишем једну, а да се не окарактерише као сперм.
Nisam ja ktitor. Otkud ti to? I otkad ktitori mogu da mijenjaju nazive tema?
Ne hrani trola.
Gospodo modulatori, ne jedite kurac i zaključajte ovaj krik nezadovoljstva mladog Remea.
Нећемо, ово му је за рођендан, ево ја вас пуштам да спемујете док ми не досади да гледам то и док неко не напише да јебе или се обрати аудиторијуму у пантелином стилу или само великим словима.
TIPA PLUS JEAN
Типа закључано, нисте хтјели да спемујете, јебига.