Lepi stihovi benisijo. eo ljubac za tebe i Gocu:*
Хвала ти, баш си манијакалан. хихихи
A koji je smisao ove teme? Da provaljujemo fore koje nisu vezane za Pantelu ili da se slažemo sa konstatacijom da je Pantela smoriJO?
Дубе, ти си ктитор, преименуј тему у "Новости из света шоу-биза" па да напишем једну, а да се не окарактерише као сперм.
Nisam ja ktitor. Otkud ti to? I otkad ktitori mogu da mijenjaju nazive tema?
Ne hrani trola.
Gospodo modulatori, ne jedite kurac i zaključajte ovaj krik nezadovoljstva mladog Remea.
Нећемо, ово му је за рођендан, ево ја вас пуштам да спемујете док ми не досади да гледам то и док неко не напише да јебе или се обрати аудиторијуму у пантелином стилу или само великим словима.
TIPA PLUS JEAN
Типа закључано, нисте хтјели да спемујете, јебига.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Lepi stihovi benisijo.
eo ljubac za tebe i Gocu:*
Хвала ти, баш си манијакалан. хихихи
A koji je smisao ove teme? Da provaljujemo fore koje nisu vezane za Pantelu ili da se slažemo sa konstatacijom da je Pantela smoriJO?
Дубе, ти си ктитор, преименуј тему у "Новости из света шоу-биза" па да напишем једну, а да се не окарактерише као сперм.
Nisam ja ktitor. Otkud ti to? I otkad ktitori mogu da mijenjaju nazive tema?
Ne hrani trola.
Gospodo modulatori, ne jedite kurac i zaključajte ovaj krik nezadovoljstva mladog Remea.
Нећемо, ово му је за рођендан, ево ја вас пуштам да спемујете док ми не досади да гледам то и док неко не напише да јебе или се обрати аудиторијуму у пантелином стилу или само великим словима.
TIPA PLUS JEAN
Типа закључано, нисте хтјели да спемујете, јебига.