Ко је оригинални пропагатор фенси моде у Србији?

1. Пазите......... јесте то све тачно да када човек види тако неку наказу треба одреагује у маниру - индијанац, ко га јебе, идемо даље... али не може тако кад то почне да прераста у глобално прихватљиву културу (не лизард мен, то је далеко још) али тај моменат...

2. Simpatičan mladić.
    Ne bih mu baš dao ćerku jedinicu al nije ni da nosi kurac po sred čela.

3. Џими, ниси ме разумео. Нисам све мислио буквално, јеб'о те. Замисли да се сад у дискотеци појави неко у опанкама и шта ти ја знам... Може да се деси да те за 20 година сви гледају к'о крава мртво теле (исто како би данас тог опанкера), ако се у јавности појавиш у одећи, која је данас (још) нормална. Наравно да ме боли курац ако се неком не свиђа како се облачим, али кад већ цео свет постане затрован овом навалом геј моде... Јебеш то. :Д Зна се шта је нормално, а шта није.

4. Ако мислиш да је физички изглед мера људскости, онда не знам шта да ти кажем. Запитај се колико људскости поседујеш.

Није мера, али је показатељ много тога. износиш по мене увредљиве закључке ни из чега, тобож као да сам ја то хтео да кажем. нема смисла тако јефтино. прави закључак би био да одело не чини човека, али говори доста о њему.... нормалан породичан човек неће постати гуштер, али наркоман секташ, тј. ненормалан коме је ко зна шта идеал, окружење, жеља, који ко зна шта ради оће...

5. Vi ste ili vrlo mladi ili vrlo pritisnuti misljenjem sta okolina misli o vasem izgledu pa vas je strah da okolina ne promeni mnogo oblik i iskoci iz vaseg sistema normalnosti.

Ne sekirajte se, to se desava polagano i vi cete biti predvodnici toga i pricatoï jovo nanovo iz ugla danasnjeg fensera ili sta vec bilo moderno tad kako au drugi nenormalni i ne primetivsi da ste sami sabi nenormalni kad bi se pogledali iz ove perspektive.

To se zove moda i jedini nacin da izbegnete to je da vas boli kurac za istu i da budete obelezeni kao cudak, sto se ne sekirajte jer se nece vama desiti, upravo zbog ovog straha i osecanja koja imate prema necijem i sopstvenom izgledu.

6. Нисам све мислио буквално, јеб'о те. Замисли да се сад у дискотеци појави неко у опанкама и шта ти ја знам...

Не идем ти ја нешто на та места, ал' да видим неког у опанцима, рек'о би': ''Кул, није лоше мало за промену''.

Може да се деси да те за 20 година сви гледају к'о крава мртво теле (исто како би данас тог опанкера), ако се у јавности појавиш у одећи, која је данас (још) нормална.

То ће већ ићи мало теже, пошто одећа, поред естетске функције има и ону хигијенску, није здраво да сви голим гузицама размењују клице. А и оно, како ћеш без одећена минус десет? А? А? А? :)

Зна се шта је нормално, а шта није.

Ех, сад.

7. A zamisli da ti ovo čudo sedne pored tebe u busu? :)
    http://farm1.static.flickr.com/25/35853834_dba9b1ed67.jpg
    Je l' bi se prepao? :)
    Po meni je sve što je preterano, bolesno. Tako i ovi ljudi koji rade sve te stvari sa svojim telom. Jednostavno, to su psihički poremećeni ljudi kojima je ličnost poljuljana.

8. нормалан породичан човек неће постати гуштер

Мислиш да овај не мож' да има породицу, срећан породичан живот и тако то?

Vi ste ili vrlo mladi ili vrlo pritisnuti misljenjem sta okolina misli o vasem izgledu pa vas je strah da okolina ne promeni mnogo oblik i iskoci iz vaseg sistema normalnosti.

Тако нешто и мени пада на памет.

9. Ja sam za totalnu slobodu u oblačenju, to je jako korisna stvar jer ljudi ionako teže da se uniformišu na neki način. Koliko bi cigana dobijalo dnevno batina da kojim slučajem skinsa ne možeš da prepoznaš sa tri kilometra, koliko bi pića u lice dobio kad se lake ribe ne bi oblačile kao lake ribe, i tako to...

Bez zajebancije, oblačenje u paketu sa stavom može dosta da ti kaže o nekom na prvi pogled, možeš obično dobro da pretpostaviš kod koga bi više postigao familijarnim tonom a kod koga opet ako nastupiš strogo poslovno. Znaš otprilike i kome ne valja guzicu okretat', pa i da nekog metroa omašiš za pedera - better safe then sorry.

10. mnogo je veće sranje što su skoro celom svetu već 2 milenijuma nametnute duhovne nakaznosti zvane židovizam, hrišćanstvo i islam

s ovim fizičkima ćemo lako

11. Џими, нећу више да губим време и дискутујем с тобом, пошто се вероватно зајебаваш.

To se zove moda i jedini nacin da izbegnete to je da vas boli kurac za istu i da budete obelezeni kao cudak

Тај рад.

12. Je l' bi se prepao? :)

Не бих се препао. Можда бих се пренеразио у првих пар десетинки након што га угледам, јер би то била инстинктивна реакција на нешто што не очекујем у датом тренутку. Али би у наредне три секунде надвладао разум, па бих мислио ''Океј, то му је фазон, ако га испуњава, то је кул.''

mnogo je veće sranje što su skoro celom svetu već 2 milenijuma nametnute duhovne nakaznosti zvane židovizam, hrišćanstvo i islam

+

13. a zamisli da OVO sedne do tebe u troli?
    http://i48.tinypic.com/28w0w9t.jpg
    što je mnogo, mnogo je

14. Мислиш да овај не мож' да има породицу, срећан породичан живот и тако то?

запитај се ти само зашто је неко постао гуштер. њега ништа нормално и добро није нагнало на такав корак. и ајде дај му дете да га одгаја.

15. запитај се ти само зашто је неко постао гуштер.

Зато што му се свиђа изглед гуштера? Гушт му да изгледа као гуштер, лоло капираш?

и ајде дај му дете да га одгаја.

Дошли смо коначно до позивања на децу. :) Шта ако ми дете види две чике како се љубе? Шта ако ми дете одгаја гуштер?

А ШТА АКО ЈА, ОВАКАВ САВ НОРМАЛАН И КОНВЕНЦИОНАЛАН, У ЖУРБИ ДА СТИГНЕМ НА ПОСАО, ЗАБОРАВИМ ДА ИСКЉУЧИМ РИНГЛУ, ПА ЗАПАЛИМ ГАРСОЊЕРУ, А ОНО У ЊОЈЗИ БИЛО ДЕТЕ, ПА СЕ УГЉЕНИШЕ?

16. и ајде дај му дете да га одгаја.

Бларгх.

17. Ma koliko mrzeo ovakve rasprave, moram da se uključim. Smatram idiotskim ovakvo ponašanje, ali ionako pola populacije sveta smatra idiotskim što ja jedem meso ove ili one životinje ili što me sramota da se šetam kroz grad bez majice, a nije me sramota da se skinem u gaće na plaži. Slažem se sa Džimijevim prethodnim postom.

18. Warner von Latinsche

i recite njima da nisu 'normalni' a da smo mi, evropejci, mnogo do jaja i pametni kad svima diktiramo šta je normalno i moralno

Баш тако.

http://media.weirdworm.com/img/people/canibalism/fiji.jpg

http://static.neatorama.com/images/2008-06/cd-nose-piercing-eric-lafforgue.jpg

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.