Prijava

Познајући генецки код моје фамилије, а богами и своје навике, нећу дочекати да будем ђед.

Познајући генецки код моје фамилије, а богами и своје навике, нећу дочекати да будем ђед.

Гледано по ћалетовој страни тако ћу и ја завршити, сви имамо проблема са срцем.

Гледано по ћалетовој страни тако ћу и ја завршити, сви имамо проблема са срцем.

Мени рекорд у фамилији држи прадеда са 70 година. FML

Мени деда 70, исто рекорд, али још је жив.

Познајући генецки код моје фамилије, а богами и своје навике, нећу дочекати да будем ђед.

Isto.Oba đeda su umrla u pedesetim.Doduše, jedan od granate.

Ja aко се изметнем на деду на ког кева каже да много подсећам, има да чувам козе, читам Политику по цео дан, носим вунене чарапе у сред лета и да ме боли курац за све. И 80 година минимум.

Isto.Oba đeda su umrla u pedesetim.Doduše, jedan od granate.

Мени фамилија учествовала у свим ратовима у околини у задњих 300 година и ниједан није погинуо у бици, сви умрли "природном смрћу".

samo da me zdravlje u svakom pogledu posluži kolko tolko i nastavljam istim tempom akobogda.

ja ono kontam da me hoće poslužiti, kod mene u porodici svi žive ko dinosaurusi i ko zmajevi su do zadnjeg dana hahahahahhaa
tako da se nadam da ću imati priliku da budem super baba :DDD

Đed mi ima 75 godina, ima babu u selu kojoj "ide" redovno, može da podigne vreću cimenta k'o iz pičke, biciklom pređe do 10-20 kilometara, otac sa druge strane umro u 45-toj, ja sam dobrog zdravlja (apetit k'o u zmaja lolo) ali pijući po 3-4 Red Bula dnevno, 5-6 kafa i nervirajući se zbog svega i svačega ne znam da li ću dočekati stare godine. Samo da me mozak posluži i da ne dobijem neku račinu, a ako ću da mrdeknem neka bude brzo.

Ја ценим да ћете сви ви бити смарачи по неким тадашњим стандардима, а богами и ја. Јебига, кад слушаш јебену Пантеру, а клинци неки апдејтовани техно неподношљив у сваком смислу, ти си смарач колики год лаф био. А и нећеш моћи да хедбенгујеш. Зајебана је старост. Ја контам да ћу се посветити пецању и пиву, ваљда имати неки мали бродић и кад не пецам, пичи Пантера и Сабати, а кад пецам неки блуз, да не плашим рибу. Е да, и ваљда ће баба да ми буде кул тада, да ми олакша старе дане. Деци нећу давати паре за чоколаду него за домаћу љуту и причаћу им каква је препичка била нека риба са филолошког, како сам пао са "плафона" директ на нос и тако те корисне ствари о животу, ал' да буду занимљиве свим генерацијама. Е да има да причам како сам вртео Џонија Курајбера и екипу на фудбалу. ЉОЉ. Али њих ће то свеједно смарати јер ће хтети да јуре пичке или да иду у штету. И три тачке.

Када остарим планирам да будем матора, обудавела, мрзовољна, хејтерска скотина која пљује по свему. Да само седим и мрзим све и да младима говорим како немају појма ни о чему а вршњацима како никада нису имали појма.
Има по цео дан да седим на трему или тераси испред куће и да слушам неки блуз и размишљам о томе како да напакостим људима. Онда када ми дођу унуци/унуке, ако их будем имао, има да их подмићујем чоколадама док су мали и парама када поодрасту и да их учим да псују, слушају Пантеру и мрзе људе. Такође планирам да се тако матор напијем негде ко коњ за време зиме и смрзнем негде у снегу до смрти.

А они ће ти рећи да је Пантера за латентне дукатлије. Али ко им јебе матер, шта зна просечни зиљави клинац. Има да гледам филмове из осамдесетих и рокерске филмове, нешто типа Дитроит рок сити и тако то, и даље да пеглам по холивудским 16д остварењима и романтичним комедијама. Нећу да живим у блоку 65.

Ja cu se ubiti pre toga. Cinjenica da cu postati fizicka i mentalna ruina me tako muci.

Moj deda je vazio za gospodina. Hodao je brzo, peo se po 2 stepenika, znao je sve i svasta, pametan bio. Proputovao Evropom. Drugari me pitaju koliko ima god. Kazu oko 70. Kada im kazem 87, ne veruju. Pa onda kazu 'a ti jebac na dedu'. To je bilo do pre 2 god. Sada vec je zaboravan, usporen. Ne smemo da ga pustimo samog. Ponekad ne zna gde se nalazi. A ne znaju to ljudi, pa mi kazu '89 god i kako se drzi. Gospondin'. A ja smesak i 'da, da', a hocu da umrem koliko me slama to sto je samo ruina onoga sto je bio.

Necu ja tako. Ne mogu.

Moj đed je bio u četnicima, a kad je vidio da je vrag odnio šalu prešo u partizane 1943. Imo je osmoro djece, stolar, dobar čovjek!
Drugi đed mi je poginuo u borbi u ovom ratu. Sjećam ga se kao ljudine i bio je zidar.

ne znam zašto vas se toliko boji starosti, realno, starost je tužna samo ako si život potrošio ubudale, uopšte se ne bojim ni starosti ni smrti ni ničeg na tu temu jer sve je to dio života, bojim se samo tog da ću sa kad dođem u starost žaliti za nekim stvarima koje sam propustila
i bojim se samo bora, stravična mi je pomisao da ću biti sva izborana, al hvala bogu medicina se danas pobrinula za to da i sa 60 imaš zategnuto lice ako želiš :DDD

Jedva čekam svoju 93. godinu. Imaću muda do koljena i zvaće me Kitonja. Moš mislit šta gravitacija uradi kurcu i mudima za te silne godine?