Prijava

Када остарим планирам да будем матора, обудавела, мрзовољна, хејтерска скотина која пљује по свему. Да само седим и мрзим све и да младима говорим како немају појма ни о чему а вршњацима како никада нису имали појма.
Има по цео дан да седим на трему или тераси испред куће и да слушам неки блуз и размишљам о томе како да напакостим људима. Онда када ми дођу унуци/унуке, ако их будем имао, има да их подмићујем чоколадама док су мали и парама када поодрасту и да их учим да псују, слушају Пантеру и мрзе људе. Такође планирам да се тако матор напијем негде ко коњ за време зиме и смрзнем негде у снегу до смрти.

Ја ћу да постанем тешки филозоф ко један деда па ћу да биствујем сам...

Najgore sto 90% raje ce imati penziju 100 jura najvise...jer i ko radi danas retkost je da je prijavljen bar kod nas u srpskoj...pocrkacemo od gladi lololo

kad budem bio đed nadam se da ću biti star.onako jedno 50. Ne bi baš volio da postanem đed sa 40, al ko zna kakva su djeca danas.

Opa hromirana utoka, ima se može se lolo

nadam se da ću biti star.onako jedno 50

Da, to je ta duboka starost... :)

Омладина ће слушати триста пута црне сељачине од ових данашњих из гранда, а ја ћу им запјевати неки мелос из опуса Сеје Калача. ''Купи ми Црну Гору'', нпр. Јер ће Сејо говедо у мору најцрњих гована постати класика, па ћемо пјевати његове хитове с поносом.

ma ima da bude sa roze cirkonima, al dvocevka:DDD

Ima da pravim unucima praćke i prangije i idem s njima da razbijamo prozore na zadružnom mlinu zajedno.

Нећете бити кул геријатрија. НЕЋЕТЕ!
Признајте то себи сада, лакше ће вам бити после да се гурате по сајтовима за исплату пензија (пошто ће то бити нови систем исплате пензија, на којим као и на садашњим поштама не мора апсолутно да постоји гужва, али пензоси илити ВИ МИ ОНИ, ће да нађу начин да је направе, јер јбг, пензоси су).

Samo se nadam da necu biti baksuz kao moja baba.

Ja не планирам да будем деда. Лепо ћу са 33 године да се ритуално закључам у замрзивач, па кад ме за четерес година одледе, а ја исти јеботе; ако не буду знали шта је Хеловин и Ајрон Међед, све ћу ги побијем, а онда ћу да се вратим у замрзивач ТРАЈНО

А ја кад будем деда и кад поумиру сви које познајем , а кад фамилију и унучад почне да боли кита за мене има да се опашем динамитом и да улетим у владу , небитно коју, увијек ће бити гована. Барем ће ме људи запамтит' а можда будем имао и среће па ђеца о мени буду учила из историје ако сумртим неког преśедника.

Ima da kupim vikendicu i ceo Božji dan da pecam.

Al si zajeban...

Vazda bio.

Никад нисам могао себе да замислим као старца, и то ме је одувек плашило из неког разлога. Не могу да замислим себе чак ни за 10 година. Мада је до јаја кад си стар, шеташ унучиће, гледаш неке бакуте и сећаш се какве су рибе биле и колико си њих појебо...причаш деци.

Цела та ствар око старења ми је тотално...страна и застрашујућа. Мислим, сад сам млад, за неколико година ћу бити маторац, ортаци и деојке из друштва ће бити маторци, сви ћемо имати своје мале животе, можда ћемо заборавити једни на друге. Срешћу неког сутра на улици од њих, можда га нећу ни познати...јебем ли га, то ме плаши.

Братеееееее плаче ми се
http://www.youtube.com/watch?v=EisfQyEmZOQ