Књиге које су вас смориле током читања

1. Zašto svi na ovom sajtu mrze Harija?

Ја не мрзим, чак и обожавам свих седам дјелова, тотално ми је готивно што основци у седмом или шестом разреду сад имају за лектиру Харија због тога што мислим да књига подстиче на читање, занимљива је и кул.
    Јеботе, ми смо у седмом морали да радимо "Горски вијенац" ,шкк? Књига стварно јебе ал то није за тај узраст, док Хари Потер свакако јесте.

2. Сморило ма "120 дана Содоме" од Маркиза Де Сада, досадна књига са гадостима тек тако набацаним, превише јебања у дупе међу мушкарцима, мада капирам да је била револуционарна када је написана и капирам која је важност те књиге некада била, данас је само њах.

3. uuu gledo sam film...do jaja kad uzmu da se goste na onoj večeri sa svojim govnima haha jesu ljudi jebo ih ćaća

4. Мене сморио јебени "Алхемичар", значи неких 140 страна просеравања о срећи, Коељо тера сморио.

5. Koeljo je mene smarao čak i kada nije bio mejnstrim, a sad sam alergična na njega.

6. Дакле ако је мејнстрим не може да ваља?

7. ''Put u Ihtlan'' od Karlosa Kastanede. Au jebote hteo sam sebi oči da iskopam koliko me je smorila knjiga. Tri puta sam počinjao da je čitam i nikad dalje od 20. strane nisam uspeo da maknem.

8. Дакле ако је мејнстрим не може да ваља?

Ne kažem to, ali vrsta umetnosti u kojoj ja uživam ne može da bude predmet svačije kritike, izgubim volju. Ne kažem da nešto što je mejnstrim ne može da ima objektivnu vrednost.

9. Кажеш да ти укус зависи од тога шта други кажу о њему, тј. да ти на укус утичу спољашњи фактори. То значи да га немаш када тако поставиш ствари.

10. Ja bih to pre sročila kao: Delo mi, bilo ne bilo vredno, postane smor kad svi ispiraju usta/uši istim.

11. Јеботе, ми смо у седмом морали да радимо "Горски вијенац" ,шкк?

au aste se smorili verujem.

12. То је оно што сам ја рекао. Греота, још један млад човек оперисан од сопственог мишљења.

13. dervis i smrt....jbga
    probao sam je bar 3 puta citati al ne ide..

14. 100 godina samoce me smorilo, pa sam prekinuo da citam. Ali zavrsicu je nekad...

15. Nisi me shvatio, pacove. Uzmimo za primer "Igru prestola". Ja sam to čitala pre jedno četiri godine, i priča me je malo je reći oduševila, obožavala sam je. Kada sam tada nekome od prijatelja spomenula, tj. pitala je l' čit'o neko, svi su govorili da nikad čuli.
    I sad.. ima ova serija, i knjiga je postala popularnija i na netu ima zilion fora na kontu likova, a mene sve to smara. Recimo, videla sam i ovde temu Igra prestola i bilo mi muka da ulazim i čitam tuđa mišljenja o istoj. To sve ne znači da priču manje cenim.

16. Сморио ме и Јунг са "Архетипови и колективно несвесно" ал' не јер је досадна књига већ сам почео да сањам којекакве чудне снове, не хорор или страшне него само чудне, због тога сам и баталио. Сморило ме да се цео дан питам кој курац сам сањао то и то, тако ми и треба кад 'оћу да се правим паметан.

17. Veronika je odlučila da umre od Koelja je baš smor. Ne bi je ni čitao nego krenuo u klonju i daj reko da se zanimam (nije bilo sudokua) i počnem da čitam i sve čekam da se ubije i ona neće da se ubije i ne znam jeR se ubila.

I Karamazove sam pokušao više puta al nekako izgubim želju. Pokušaću opet preko zime.

18. Ne, znaci da si ti zajebana jer si citala Igru prestola pre svih nas i dosla si ovde da se hvalis kako si doktorirala nesto pre nego sto je postalo mejnstrim. Dzaba citas ta sranja kad nemas svoje ja, samo u ovoj temi si 5 puta promenila misljenje.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.