Књиге које су вас смориле током читања

1. Зајеби нас с том причом о троловању, ти се човече опседнут педерима и урбаним ликовима. Милион пута си већ на форуму морао да напишеш како то-и-то не волиш, јер ниси неки исфолирани лик, већ си чоек сељак, домаћин, волиш попит, волиш загаламит, најести се пршута и кајмака, јурити румене сељанке (а не осушенене урбане дувачице)... Ево, обавештавамо те да смо примили к знању. Чули смо те, штоно кажу.

+++

Ja kad sam se registrovao na ovaj sajt pisalo je sajt slenga, ne Akademija amaterskih književnika i panel za diskusiju članova Mense koji su suviše uber-kul da bi bili članovi Mense. O, bože, zašto sam mislijo kad sam se registrovao da je ovo sajt zabavnog karaktera, a ne softverski pomagalo za lečenje kompeksa? :pokajnički se bičuje, batrgajući se u prašini dok demoni iz njega izlaze nakon proviđenja dobijenog na forumu:

:D pa upravo Ti si prvim postom upao na temu sa tako nekom mudrijaškom pričom, o tome kako su pikasove knjige sranje i nemaju smisla a još manje kvaliteta (užasan pisac, taj pikaso), bez neke namere da kažeš koja Te je knjiga smorila, što bi bio i cilj teme, već da Ti nama pokažeš svoje mišljenje kako Ti kontaš da je to sve sranje a svi ostali su hipsteri i urbana gamad

aj sad reci da je mali pirat smor knjiga i ajmo dalje

2. Па боље то тако да призна, каже ја сам сељак, то је што је него да трипује и представља се као неки питајкурац какав познавалац којечега, а није.

3. Jel' Luks preuzeo štafetu od Burzuma kada je u pitanju kalemljenje nemavezesvezom opisa?
    Inače se slažem sa Valdemarom

Zdrava proleterska kritika, klasno svesna, koja odbacuje dekadentne društveno-umetničke elemente, zarad boljitka napaćenog čovečanstva.

I nije fazon u tome što ne mogu da razumiju djelo, nego je JEBENO dosadno.

4. Ti si prvim postom upao na temu sa tako nekom mudrijaškom pričom, o tome kako su pikasove knjige sranje i nemaju smisla a još manje kvaliteta (užasan pisac, taj pikaso), bez neke namere da kažeš koja te je knjiga smorila, što bi bio i cilj teme, već da ti nama pokažeš svoje mišljenje kako Ti kontaš da je to sve sranje a svi ostali su hipsteri i urbana gamad

Pa Pikaso i jeste užasan pisac, ja ništa od njega nisam čitao značajnije, ne znam za tebe, ono možda po koju pesmicu i slike sa naslikanim kockastim ženskim sisama (čuo sam da Španjolke imaju kockaste sise od jednog čojeka), ali ništa značajnije koliko se sećam. Doduše, ne znam kako je to kod vas u osnovnoj bilo, pretpostavljam da ste direktno iz obdaništa na fakultete išli.

5. Luks je Bosanceros, zbog toga njegovi postovi odisu transferom. Lukse, decxko, opameti se lolo.

6. Lukse, tebe bih definitivno pre pozvala na žurku, ali nemoj brate da pljuješ

slike sa naslikanim kockastim ženskim sisama

, nije kubizam baš tako jednostavna rabota, dug put mora da pređe jedan umetnik da bi mnogo dočarao sa malo.
    http://25.media.tumblr.com/tumblr_lowri6MzT21qg9706o1_400.gif

7. Књиге су за људе који не знају да се бију

Лепо рекао човек.

8. a još manje da li ću naći na divljenje i mega-svrš prihvaćenost u krugovima neke ТРАДИЦИОНАЛНЕ raje. ;-)

Ето их одмах испод твог претпоследњег поста.

Dok se ti sav ubi postujući kilometarske ШАЉИВЕ postove, napinjući k'o da imaš zatvor da u svakom ispadneš ДУХОВИТ i ПРОНИЦЉИВ koliko god možeš više

Је л' видиш како твоје речи могу да се односе и на тебе? Због тога генерално смарају такве прозивке по форуму, које по правилу удаљују од теме.

9. natnat
    Lukse, tebe bih definitivno pre pozvala na žurku, ali nemoj brate da pljuješ

Natnat lepoto, malo zajebavam ove likove, ali neću dugo, prestaje biti zanimljivo ;-)

10. Najsmjesnija stvar je sto vidim da ljudi forsiraju da procitaju nesto....pa zar nije svrha upravo to sto bi trebao da uzivas u tom svom ''hobiju'', a ne da naprezes vijuge toliko da ce ti se naravno smuciti ta knjiga i pisac, iako jednostavno mozda nisi bio raspolozen za takvo stivo u tom trenutku....ali da je vukajlija prepuna hipstera to definitivno

11. Хипстера буљаша.

12. Umetničko delo ne treba da se "razume", umetničko delo treba da se percipira estetskim čulom. I tu je mnogo toga pitanje ukusa. Moja baba nije nikako volela rakiju i uvek se pitala kako neko to može da pije, jer "rakija baš ništa ne valja". E, mnogo ovde ima kritičara kao što je moja baba.

13. Pa logicno je onda da ces probati i odgurnuti flasu, a ne popiti 2 litre i reci da je sranje

14. Bio jedan Švaba, rekao: "Kad god čujem reč kultura, hvatam se za pištolj", ili tako nešto slično. A sam je bio pisac.

15. МРЗИ МЕ ДА ТРАЖИМ ТЕМУ БАНУЈТЕ ОВОГА БРЗО
    http://vukajlija.com/recnik/autori/227753

16. Pa logicno je onda da ces probati i odgurnuti flasu, a ne popiti 2 litre i reci da je sranje

To je i Luks uradio i odma' napadoše čovjeka. Alo ba moraš se prvo šes' puta otrovat' od masirače pa tek onda vikati da je sranje.

17. Ali evo npr. Ja ne volim Prusta. "U potrazi za izgubljenim vremenom" me je toliko smorila knjiga da je to neverovatno, ali ne mogu da izvučem zaključak kako je to palamuđenje i drvljenje kurcu. Sad, verovatno ima onih koje isto Prust smara, ali ga dižu u nebo iz razloga koje je Luks naveo.

18. Огромно присуство непоштовања на овој теми, "смор" није оправдање. Бем ти народ ...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.