>>"">
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Dakle, subota, 16. jun 2012.
Dugo smo pričali o sledećem okupljanju u NS, ali pošto svi stalno imaju neke izgovore, rešili smo da ga konačno organizujemo, pa ko dođe - dođe.
Još traju pregovori oko lokacije, ali bićete obavešteni o svemu u narednih par dana.
Za sada, javljajte se na temi ukoliko ste raspoloženi da doletite. U ovom postu ću napraviti spisak svih onih koji se prijave, kao i onih koji odgovore na pozivnice.
Ukoliko većem broju autora ne odgovara datum, možemo ga pomeriti dan ranije (petak) ili dan kasnije (nedelja).
Ukoliko se ništa ne promeni, nalazak je u 18h, pored zgrade NewNork (velika raskrsnica u samom centru grada, pravo od katedrale)
- Doppia_Leonessa
- Tračica
- Ludi Čak
- Mlatafaka
- Bruce
- Bebe
- Večiti Romantičar
- Mr.RaleQ
- Nash Bridges
- Frankie Wilde
- Remac
- Mala Vidra
- Natnat
- Niko Ćosavić
- Bobi braun
- Marcipan
- Spavallica
- Warner von Latinsche
- YeahBatch
- .Vule
- Selenijum
- Sos
- Мatriks
- musssashe (ukoliko stigne kasnije)
- V for Vagina
- Dub
- Zhajk
- Перовић
- ortak_CHEda_velja
- Kurd
- Kaizen
- Ninka_92
- Sherman + 2 cave
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201102/71704/okupljanje-vukajlijas.jpg?1301801989
Hahaha, Tračica :)
ubaci i čaka na listu :)
Ma jašta. Vi ste ionako domaći ovde. :)
Tračica dovlači ljude iz Bg-a :)
Odakle nam pare decxko? Treba i za roštilj... jedino da opet raspišu izbore pa da bude besplatan voz :)
Ima da dođete, mojne ste čke.
šverc u vozu čake, neću valjda kartu da plaćam :)
Ne smem ništa da obećam, ali ako bude u ranijim satima i ako me žena pusti možda i ja navratim...
U sred tamburica festa...no no
Bruce, počećemo negde oko 18h. Tako smo i prošle godine.
Jebote, ajd doći ćemo ako budemo mogli.
muss, tamburica je od ove godine u NS, nije više kod nas...
ja ću doć ako mi refundirate troškove. koliko je dnevnica? :)
+sinemasiti
Kolega, s'oproštenjem, ne seri. :)
Bićeš tamo. :)
Pan, isplaćujemo isključivo u pivu i težim alkoholima. :)
Очекујте мене и мог буразера, ће да буде фешта :)
Voleo bih da se okupim.
Ima li ko da me napoji i nahrani tamo? I da mi obezbedi konak za nocenje.