>>" 181 - 200 od ukupno 692">

OKUPLJANJE VUKAJLIJAŠA - NOVI SAD - 16. jun 2012. [kafić "Oblomov"] <<<AFTERPARTY>>>

1. Ja, ja :)
    Samo njega savataj nekako

2. Hoću, rekao je da mu zavisi od nečega, sad nmg da se setim čega.

3. Sad ću ga nazvat' aJe

4. I mene mrzi sam da idem ... ako ima nekoga da ide,a da je iz opštine Indjije ili tu negde blizu nek mi se javi u poruci.Imam par sitni obaveza u NS ali to sredjujem za minut i onda palimo kod "New Nork-a".

5. Vako, ja dolazim 99,9%. Dogovorio sam se sa Vidrom i Duceom da blejimo pre ovoga pa cemo da se nadjemo sa ostalima.
    Ocekujem da bude do jaja, necu valjda da picim 4 cuke busem pa da se tamo smorim. :)

6. Долазим са Дучетом, Бакшишом и Супер Хероином :)

7. Kacete se vracate onda? Ujutru?

8. Не знам, ја немам појма кад има воз назад за Врбас :) Ал' не можемо до зоре човече, мали смо ми лололо

9. ШУО ИМА ДА БУДЕ БРЕ!

10. Sto ne mozete, mi tamo necemo uopste da spavamo. :)

11. Па контам :)
    Шта ће моји родитељи да мисле побогу јебачу :ОО :)

12. Sta ima veze? Nisi se nikad vracao ujutru sa pijancenja?

13. Јесам, јесам :)

Ал' зајебао сам се у старту зато што сам рекао да идемо у НС да друг покупи нешто :/
    могао сам бацит нешто типа, спавам код друга.... сад је касно....

14. Reci da ces da spavas.

15. daćete broj od keve, pa će neko sa najgrubljim glasom da joj kaže: ne brinite gospođo, spremićemo im mi šne nokle

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.