>>" 201 - 220 od ukupno 692">
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
лололо :)
виђећемо, нешто се мора искомбиноват'
'oće l' biti ljudi? Pola ovih sa spiska odustalo...
Kako me nerviraju ove teme o okupljanju... Jebem ti vukojebinu u kojoj živim!
OĆU DA SE OKUPAM!!!
mene boli briga, ja idem pa ko došo došo
Je li modovi, koliko piva naplacujete odabranu? :)
Kako me nerviraju ove teme o okupljanju... Jebem ti vukojebinu u kojoj živim!
OĆU DA SE OKUPLJAM!!!
Пази сад кад ти кажем да се ови моји окупљају у суботу :Д
Умри балашајзеру, па ти живи тамо неђе :Р
Ево, да се зна, ја наплаћујем 4 пива одабрану ако опет кад дођем тамо. Наплаћивао бих 7, али онда би само један добио одабрану, а други не би хтјели да плате толико, а овако је повољније.
Au brate, da neces mozda gajbu? :)
Умри балашајзеру, па ти живи тамо неђе :Р
Murš, magare crnogorsko! :)
Inače, ne živim tamo neđe nego :
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/179276_1690707801645_5389499_n.jpg
Нисам ја курва него високостојећа згодна курва :)
Примамо те код нас ако ој да дођеш :)
Dolazis li stvarno u NS ili zajebavas?
Jebač, biće dva moda garantovana, imaš li toliko kinte? :)
EDIT: ne vidoh Remca, dakleM TRI moda :)
Doduše ja dobijem džabe, jer sam kurvin dobar drugar, pronalazim joj mušterije koje plaćaju.
Snaci cemo se. :)
meni jedno dosta, ali biram samo reakcije i postere, za defku samo nudim proveru kvaliteta, ne garantujem odabir...
Realno, Peroviću, za par godina će ih boleti kurac gde si. Samo će im biti bitno da te vide jednom u nedelju dana, čisto da znaju da si živ.
Koliko sam ja puta ćaleta sreo u ulazu kako ide na posao. Haos.
Ma samo im reci da ideš u NS sa jebačem. I da ćeš noćiti tamo. Nemaš brige. :)
Koliko je puta cale dolazio po mene pijanog da me vozi kuci... Eeeeee...
Bice u sigurnim rukama.
Brus, ako dobro kapiram, bićete ti, Remac, Sos, Kostić i Musaši sigurno.
nisam ni skontao Sosa i Musašija, dakle najmanje PET modova, još malo pa se okupljanje pretvara u modforum...
Salabajzeru, znas Tanju Gvero?
Reme ja radim...pa ako uhvatim vremena mozda naletim kasnije sa melkijadesom a probacu i predrazinja da izvucem nekako..