>>" 241 - 260 od ukupno 692">

OKUPLJANJE VUKAJLIJAŠA - NOVI SAD - 16. jun 2012. [kafić "Oblomov"] <<<AFTERPARTY>>>

1. Ma pusti to..Jel ima nešto tamo da se mezne ili da nosimo sendviče?

2. karibic je blizu, imam osećaj da ćemo malo malo pa šetati :)

3. Zamislih YeahBatcha, niske i široke konstitucije, kako pokušava da kidnapuje Sosa.
    I zacenih se.

Znaci, ipak ne.

4. http://vukajlija.com/recnik/autori/18213 <<< Jel može i on ali nije sigurno da li će doći ... dogovoriću se sa njim još,pa ću javiti.Nekada redovan član ali jbg u zadnje vreme ga nema na sajtu jer ima puno posla,a inače preko njega sam se predružio na vukajliju.
    hm,hm ako ima TV tamo pa još samo fali da ponesem sony play station 3 :) PES 2012
    ... idi u k**

5. Potvrđujem dolazak i dovodim i dve cave, jedna ima profil, ova druga nema, da li je to problem? Al' su hoćne lolo

6. Биће ово као у магацину.

7. Nemam pare. Imam ispit. Ne mogu da dodjem. Izvinjavam se.

8. Dupla, ja iz Odžaka...

Ja iz Sivca :D

9. ja cu da prodjem u 18h pored new norka, ako mi se ne budete svideli kaki ste ima samo da prodjem :D hahahah

10. Dolazim ili ja ili Kaizen..."pregovori" su jos u toku, ali je sasvim sigurno da neko od nas dvojice dolazi.

Ne salim se...

EDIT: Moguce je da i obadvojica dodjemo, ako mi se ne zgadi da prvo vozim za Pancevo, pa da se vracam nazad...

11. Opa, pa to pravi mod forum jebemu mater.
    Ja sam uzeo kartu, prelazim pola zemlje, ocekujem da bude do jaja. :)

12. Svi da se plaknete, biće ovo VIP okupljanje!

13. al ćemo da se uvlaičimo modovima. ja cveće i svima po 100g kafe

14. Jebem ti. Ovakvo okupljanje ne može proći bez mene. Dolazim i ja. Ko još dolazi iz BG, da zajedno idemo, pošto ja slabo znam NS.

15. Ja cu i usi da ocistim!

16. Vagino, i kilo secera. :D

17. Ninka, Novi Sad je prost... ima 4 ulice i to je to.

18. Dopija, ja sam u NS bio 2 puta. :) Znam da dođem od autobuske do Zmaj Jovine i to je to. :D

19. Pa, ne treba ti više od toga, taj New Nork je dijagonalno od Narodnog pozorišta. :)

20. Ko će sa mnoooooooooooooooooooooooooom tele sam ja, neću ja to znat' nać'. :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.