>>" 221 - 240 od ukupno 692">

OKUPLJANJE VUKAJLIJAŠA - NOVI SAD - 16. jun 2012. [kafić "Oblomov"] <<<AFTERPARTY>>>

1. Aj da ih kidnapujemo i trazimo Kaizenu otkup. Pet modova - soma jevreja.

2. Bruce, jel ima nešto od onog što si pričo da i kaizen možda dođe?

3. Super, kidnapujemo i Kaizena. :)

4. Dolazi Remac ćilaaaa! Jeeee :)

5. Napravite tamo neku NS reprezentaciju u fudbalu na tom okupljanju pa da vas oderemo k'o mačke lololo

6. Pet modova - soma jevreja.

Za pet modova ćeš dobiti krunu na defke samo da nas ne vratiš :)

7. Realno, Peroviću, za par godina će ih boleti kurac gde si. Samo će im biti bitno da te vide jednom u nedelju dana, čisto da znaju da si živ.
    Koliko sam ja puta ćaleta sreo u ulazu kako ide na posao. Haos.

Ма знам ја све то. Него ја још идем у школу човече :) Морам исправит' кеца из матиша па мало повећали критеријуме :/

8. Jos malo pa se okupljanje pretvori u mod forum.

Зато сви одустају. Обични чланови немају приступ мод форуму :)

9. Ja ocu da vidim kako je biti smrtnik medj modovima. Onda cu da ih kiNdapujem.

10. Zamislih YeahBatcha, niske i široke konstitucije, kako pokušava da kidnapuje Sosa.
    I zacenih se.

11. Ne znam YeahBatcha, al mogu da zamislim kako bi ga Sos pogledao kad bi mu ovaj prišao. :D

12. Ajd' da i ja najavim svoje prisustvo, ništa ne obećavam. Ipak će biti više modova koliko ja vidim lolo

13. Из Врбаса долазимо нас четворица за сада :)

14. Из Врбаса долазимо нас четворица за сада :)

Ooo, komšiluk :)

15. recite vi meni što u 6, ima da bahildišemo :/

16. Ooo, komšiluk :)

Dupla, ja iz Odžaka...

17. imaju video bim tamo u kaficu, pregovaram sa konobarem, kostic ce doneti laptop pa cemo ga nonstop gledamo vukin cet na opupljanju

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.