>>" 221 - 240 od ukupno 692">

OKUPLJANJE VUKAJLIJAŠA - NOVI SAD - 16. jun 2012. [kafić "Oblomov"] <<<AFTERPARTY>>>

1. Aj da ih kidnapujemo i trazimo Kaizenu otkup. Pet modova - soma jevreja.

2. Bruce, jel ima nešto od onog što si pričo da i kaizen možda dođe?

3. Super, kidnapujemo i Kaizena. :)

4. Dolazi Remac ćilaaaa! Jeeee :)

5. Napravite tamo neku NS reprezentaciju u fudbalu na tom okupljanju pa da vas oderemo k'o mačke lololo

6. Pet modova - soma jevreja.

Za pet modova ćeš dobiti krunu na defke samo da nas ne vratiš :)

7. Realno, Peroviću, za par godina će ih boleti kurac gde si. Samo će im biti bitno da te vide jednom u nedelju dana, čisto da znaju da si živ.
    Koliko sam ja puta ćaleta sreo u ulazu kako ide na posao. Haos.

Ма знам ја све то. Него ја још идем у школу човече :) Морам исправит' кеца из матиша па мало повећали критеријуме :/

8. Jos malo pa se okupljanje pretvori u mod forum.

Зато сви одустају. Обични чланови немају приступ мод форуму :)

9. Ja ocu da vidim kako je biti smrtnik medj modovima. Onda cu da ih kiNdapujem.

10. Zamislih YeahBatcha, niske i široke konstitucije, kako pokušava da kidnapuje Sosa.
    I zacenih se.

11. Ne znam YeahBatcha, al mogu da zamislim kako bi ga Sos pogledao kad bi mu ovaj prišao. :D

12. Ajd' da i ja najavim svoje prisustvo, ništa ne obećavam. Ipak će biti više modova koliko ja vidim lolo

13. Из Врбаса долазимо нас четворица за сада :)

14. Из Врбаса долазимо нас четворица за сада :)

Ooo, komšiluk :)

15. recite vi meni što u 6, ima da bahildišemo :/

16. Ooo, komšiluk :)

Dupla, ja iz Odžaka...

17. imaju video bim tamo u kaficu, pregovaram sa konobarem, kostic ce doneti laptop pa cemo ga nonstop gledamo vukin cet na opupljanju

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.