>>" 281 - 300 od ukupno 692">

OKUPLJANJE VUKAJLIJAŠA - NOVI SAD - 16. jun 2012. [kafić "Oblomov"] <<<AFTERPARTY>>>

1. Vozom, nego čime. Jeftinije. :)

2. http://w3.srbrail.rs/zsredvoznje/?lang=sr
    Ako oces, evo ti ovde namesti datum i relaciju. Kad ti sve vec kobjasnjavam, da kobjasnim i ovo. :)

3. Нинка, ради к'о што је Стићко рекао, иди около и вичи ,,Ја јебем''. Чуће те ови.... Ваљда.

4. Znam to jebem te, iš'o sam već vozom za Ns. :D

5. Taj voz stiže u 17:35, taman.

6. To, taj stiže tačno u pola 6.

7. musssashe
    Salabajzeru, znas Tanju Gvero?

Znam, naravno. I Sanju, njenu sestru. :) Znam sve blentave šipovljane na privremenom radu u NS - u, kao i one koji su rođeni tamo, a dolaze ovdje ponekad. Samo pitaj. :)

8. Kakva organizacija, nema šta! :)

9. Poslednji voz iz NS za BG je u 22:20, a prvi jutarnji u 4:35. Nije na odmet i malo servisnih informacija.

EDIT: Karta u jednom pravcu je 288 dindži, povratna 430.

10. I Genca i Bojanu i Milenka i ...(skoro celo selo)
    Tanja mi najbolja drugarica, ziveli smo zajedno iz dva puta.

11. sumnjam, natnat, da nekom znači taj u 22:20 :)

12. Ne znači, naravno, zato odmah da se umilite nekome kod koga ćete da spavate :)

13. Ja ću da prenoćim, valjda se uvalim kod druga jednog.

14. musssashe

I Genca i Bojanu i Milenka i ...(skoro celo selo)
    Tanja mi najbolja drugarica, ziveli smo zajedno iz dva puta.

Ne skoro, nego svo selo. :)
    Dobar sam sa svim koje si nabrojao, a Genca sam vidio skoro, i on se vrnuo u selo. :)
    Jedna od šipovljanki mi je čak ukazala na ovaj sajt i bila na mom prvom avataru. :)

15. A jel ona što ti je bila okačena na leđa?

16. Dolazi i Veciti Romanticar, definitivno. Tako da je cacanska delegacija bogatija za jednog clana.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.