Znam, naravno. I Sanju, njenu sestru. :) Znam sve blentave šipovljane na privremenom radu u NS - u, kao i one koji su rođeni tamo, a dolaze ovdje ponekad. Samo pitaj. :)
I Genca i Bojanu i Milenka i ...(skoro celo selo)
Tanja mi najbolja drugarica, ziveli smo zajedno iz dva puta.
Ne skoro, nego svo selo. :)
Dobar sam sa svim koje si nabrojao, a Genca sam vidio skoro, i on se vrnuo u selo. :)
Jedna od šipovljanki mi je čak ukazala na ovaj sajt i bila na mom prvom avataru. :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Jes. Oces vozom?
Vozom, nego čime. Jeftinije. :)
http://w3.srbrail.rs/zsredvoznje/?lang=sr
Ako oces, evo ti ovde namesti datum i relaciju. Kad ti sve vec kobjasnjavam, da kobjasnim i ovo. :)
Нинка, ради к'о што је Стићко рекао, иди около и вичи ,,Ја јебем''. Чуће те ови.... Ваљда.
Znam to jebem te, iš'o sam već vozom za Ns. :D
Imas taman u 15:45.
JA JEMEN!
Taj voz stiže u 17:35, taman.
To, taj stiže tačno u pola 6.
Salabajzeru, znas Tanju Gvero?
Znam, naravno. I Sanju, njenu sestru. :) Znam sve blentave šipovljane na privremenom radu u NS - u, kao i one koji su rođeni tamo, a dolaze ovdje ponekad. Samo pitaj. :)
Kakva organizacija, nema šta! :)
Poslednji voz iz NS za BG je u 22:20, a prvi jutarnji u 4:35. Nije na odmet i malo servisnih informacija.
EDIT: Karta u jednom pravcu je 288 dindži, povratna 430.
sumnjam, natnat, da nekom znači taj u 22:20 :)
Ne znači, naravno, zato odmah da se umilite nekome kod koga ćete da spavate :)
Ja ću da prenoćim, valjda se uvalim kod druga jednog.
Ne skoro, nego svo selo. :)
Dobar sam sa svim koje si nabrojao, a Genca sam vidio skoro, i on se vrnuo u selo. :)
Jedna od šipovljanki mi je čak ukazala na ovaj sajt i bila na mom prvom avataru. :)
A jel ona što ti je bila okačena na leđa?
Hahaha, jeste.
Dolazi i Veciti Romanticar, definitivno. Tako da je cacanska delegacija bogatija za jednog clana.