>>" 301 - 320 od ukupno 692">

OKUPLJANJE VUKAJLIJAŠA - NOVI SAD - 16. jun 2012. [kafić "Oblomov"] <<<AFTERPARTY>>>

1. Hvala. Ne bismo to znali, čak i ako su se najavili na prvoj stranici ove teme. :)

2. Ninka, znaci nalazimo se ranije ti, Duce, Perke, Super pajdo, Vagina, Romanticar i moja malenkost (malenkost od sto kila i jace lolololo).

3. Jebga, Kosticu, nije to bilo definitivno.

4. Jesam li ja Perke? lololo

5. Ahahahahaha, pa jesi, jebo te ker.

6. Dobro bre :)

Ja Duce Baksis i Pajdo smo u Nsu oko 3, picemo kod ortaka pa banjavamo tamo oko pola 6... koliko sam ih skontao :D

7. Kako ocete, samo javite kad da se nadjemo.

8. Koliko vas je! :) Ja još ne znam, vodim pregovore sa par kul ljudi, bez lične pratnje ne dolazim! I hoće li uopšte tamo biti Novosađana? :) Isto bi bilo i da smo se u Nišu okupljali, lepo je i tamo.

9. Oce mozda Frenki Delevra da dodje?

10. Nije u mogućnosti da dođe.

11. E jebga. Hteo sam da upoznam tu carinu.

12. ДАО ЋАЛЕ!

13. ja možda budem već tamo da vas manijakalno posmatram iz nekog ćoška. valda me neće prepoznati

14. kakav naziv teme, kao da čekamo najvažniji dan u životu :)

15. Nemoj da pobacate cigare kad udjem unutra... :-))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.