>>" 321 - 340 od ukupno 692">

OKUPLJANJE VUKAJLIJAŠA - NOVI SAD - 16. jun 2012. [kafić "Oblomov"] <<<AFTERPARTY>>>

1. Hvala bogu Ja ne pušim ... ali mi bogami i smeta kad drugi puše,a biće nas dosta.

2. sad kad vidim da dolaze natnat i kurd dođe mi da za'ebem ispit i dođem.. al' opet, ne vidim peđolina na spisku, a odlazak u ns je pointles bez njega :/

3. Kad je tako, sad ću da pitam Peđu! Evo, odmah iz ovih stopa ga zovem, budi na vezi!

4. hahahah :3
    no, zaista bih volela da vas vidim, ali imam dva ispita, jedan u ponedeljak, drugi u sredu, ne smem da se zezam :/

5. ma jebes ispite, to ima uvek... ;-)

6. Ne može Peđa, nije za vikend u NS.

7. Sta bi sa gazdom, Ceco?

8. ma, lepo se vi provedite..
    pa se vidimo u bg-u :)))

9. ma jebes ispite, to ima uvek... ;-)

Хахаха, мајсторски..

10. Има неко неке добре ракие, да сучемо брке и грчемо уз гусле?

11. Uuu imam dobru orahovaču ... Ja pravio sa ćaletom ali to je više za lek,a ne da se opijaš :)

12. E, jebga, nemam ovde u Cacku. Poneo bih. Nije sto je moja, al rakija jebe!

13. Па не лечим реуму, него за (на)здравље питам... :-)

14. Ima dve flaše desetogodišnjeg Vinjaka i flaša Grant'sovog viskija. Poklon Ujka Sime za nolajfersku bandu.

15. Јебачу, па не мислиш на елемнтарне ствари... Нека, неко ће ваљда да отвори буре неко, да почасти...

16. Ima dve flaše desetogodišnjeg Vinjaka i flaša Grant'sovog viskija. Poklon Ujka Sime za nolajfersku bandu.

Није раџа, али ће да послужи... Благодарење!

17. E, jebga, nemam ovde u Cacku.

E, ako u Čačku nema rakije, onda ne znam gde bi trebalo da ima.

Nego, jel smo tamo u zatvorenom ili u bašti?

18. Ima pokrivena bašta i bašta u dvorištu.

19. Oćemo li stat' svi, prijavilo nas se preko 30, nek' nas dođe 20, i to je masu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.