>>" 521 - 540 od ukupno 692">

OKUPLJANJE VUKAJLIJAŠA - NOVI SAD - 16. jun 2012. [kafić "Oblomov"] <<<AFTERPARTY>>>

1. Naleti idući vikend u BG na okupljanje, pa će da bude više. :)

2. ja zadovoljan, prvi utisam mi je da mala vidra uopste nije vidra

bilo dobro, super, zao mi samoobecao sam odban dvjojci trojci omladinaca, al remac i ja nismo mogli da nadjemo papir kad je pala noc i kad smo se napili....jbg, kome sam obeco nek se javi, al nek posalje i sliku svoju na pvt da znam da je to on stvarno

3. prvi utisam mi je da mala vidra uopste nije vidra

А није ни мала богме :)

4. sto mi bila scena zanimljiva, doso remac na nas kraj stola i teo da zovne YeahBatcha, i vikne "alo, jebac", a njih cetvoro se okrenu

5. hahah krivo mi što nisam bila..

6. ninka_92
    Kacmo jebači. :)

шанк лололо

7. шанк лололо

Probaj, vidićeš. :D

8. Наравно, наравно :)

9. Расна сцена...! :-Д

10. Нико, јеси га слушао ? :)

11. Nije, to sam ja tebi dav'o savjete, nemoj da skrnaviš.

12. Кога, бре, слушао? :-)

13. Криво ми је што нисам дошао јбг, биће прилике ваљда :)

14. ninka_92
    Nije, to sam ja tebi dav'o savjete, nemoj da skrnaviš.

Ахахах, ок ако је тако :) Ја сам то схватио више као причу коју желиш да поделиш онако са свима лепо :)

15. sto mi bila scena zanimljiva, doso remac na nas kraj stola i teo da zovne YeahBatcha, i vikne "alo, jebac", a njih cetvoro se okrenu

Ahhahahaha, jes, secam se. :D

16. Peroviću, ne palamudi nego pravi duplake da me lajkuješ.

17. Dajte sliku od gazde

18. ninka_92
    Peroviću, ne palamudi nego pravi duplake da me lajkuješ.

Ау да, ево... стижу лајкови лололо

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.