>>" 501 - 520 od ukupno 692">

OKUPLJANJE VUKAJLIJAŠA - NOVI SAD - 16. jun 2012. [kafić "Oblomov"] <<<AFTERPARTY>>>

1. Јеботе Костићу, помислиће неко да имам метар и тридесет. :) Моја висина је у границама нормале, нисам као Букснетина али добро. :) А ово за крупноћу ће се решити каце оженим лоло.

2. Evo da se i ja oglasim povodom okupljanja, nadam se da neće da mi proguta post, opasno baguje sajt. Što se tiče okupljanja, generalno sam zadovoljan, zajebancija na nivou, samo nam je falilo još par vukajlijašica, mada smo i ovako imali nekoliko, đavolu malo. Dosta je bilo iznenađenja, što godinama i fizičkim izgledom određenih ljudi, što karakternim osobinama ostalih. Sad da ne idem svakog ponaosob, ekipa je bila kul, samo su klinci nešto prerano otišli, pitam se zašto. :) Sve u svemu, bilo je dobro, ja sam zadovoljan.

3. Jebote meni rekoše da ličim na Nikolu Pejakovića. :)

4. Ličiš malo majke mi. :)

5. Шта се дешава са сајтом? Јесу то млади анонимуси коначно решили диспуне своје претње?

6. јбт неко помене качење слика кајзена и сајт оде у курац... КАЈЗЕНЕ ЗАШТО СЕ ПЛАШИШ И ОБАРАШ САЈТ ДЕЧКО?

7. Stefane nisam vas trolovao ... Bio sam stvarno u NS ... Neću da smaram ovde da pišem već sam ti sve ispričao preko fona.Dokazaću ti to porukom

8. YeahBatch - Darko Lazić jebeni

YeahBatch - Darko Lazić. What more to say?

Nabijem vas nakurac. :)

Meni je bilo do jaja, ako ne racunam onu vodku (razredjivac) koju sam pio i od koje mi se sjebo mozak pred kraj okupljanja.
    Drago mi je sto sam upoznao ove ljude, gotivni su do jaja. Ne znam koga bih mogao da izdvojim... Ne mogu pisem za svakoga posebno kao neki ljudi. Sta znam, Ninka me odusevio jer je lik carina, Predrazinjo najkul lik, otrovani cigan, kao i Buksna. Cosavic i Vagina su dobri momci, zanimljivi, otvoreni za pricu i to. Sa Vidrom sam se dopisivao odavno, dosta sam je dobro poznavao sa tog dopisivanja, samo sto je nisam uzivo video. Onda, Remac i Sos su mi nacisto gotivni momci, Dub isto. Njega sam zamisljao kao preldziju od sto kila, ne znam sto. E, Kostic je gotivan lik, koliko god da ga pljuju. Steta sto se rano rastavio od duse pa otisao i odveo ove starije likove. Dopia dobro dete, vidi se. Frenki Vilde lik stariji od mene, a izgleda mi 4-5 godina mladji, nisam mogo da verujem da je 90. godiste. Isto kul lik. Sa Sermanom nisam mnogo komuniciro, slabo ga znam i na sajtu. Ovi klinci iz Vrbasa se odvojili ko sise na pocetku, nabijem ih. :) Posle negde nestali, Boga pitaj... Starije autore, tipa Kurd, Brus i ostali nisam mnogo upoznao zbog Kostica comana raspalog koga su vozili ciku, hehe. Ne znam da li sam koga zaboravio, a i reko sam da necu sve da pisem ko neki, jebiga, sacam se raspiso.
    Onaj jeahbatch isti Darko Lazic, pizda mu materina...

Sta da kazem? Drago mi je sto sam vas upoznao i sto ste me lepo primili u vas grad. Kad neko bude prolazio kroz Cacak ili Kosjeric neka mi obavezno javi. Idemo da bekrijamo ako bude para, ako ne bude, bice valjda neke domace rakije. Jesam domacin il nisam, koj kurac? :D

9. Sedeo si pored mene i palio kesu na sveći, problem je što sam ja bio trezan, kad sam trezan onda sam bezvezan :))

10. Bačje ooooooooooo Bačje oooooooooooooo!

Pod pritiskom javnog mnjenja, prisiljen sam da okačim 2 slike koje imam na svom telefonu, a koje su slikane na okupljanju sinoć. Kvalitet nije neki jer su se fotografima tresle ruke, što od starosti, što od alkohola. :) Dakle,

http://www.dodaj.rs/f/1e/y0/11AthEay/2012-06-16-202346.jpg

s lijeva na desno: Buksna, ja, Remac, Stićko, Bačje (Darko Lazić)

http://www.dodaj.rs/f/1z/jx/2dtAah7q/2012-06-16-202604.jpg

ja i Bruce.

11. Perović je pijana budala.

Стићко, Стићко, ништа ниси бољи :)

12. Kako izgledam Sunce ti kalajisano, kao Knez iz pakla...

13. Sedeo si pored mene i palio kesu na sveći, problem je što sam ja bio trezan, kad sam trezan onda sam bezvezan :))

E, jeste, sad se setih. Koji sam mentol pijani, haahahaha!

s lijeva na desno: Buksna, ja, Remac, Stićko, Bačje (Darko Lazić)

E, nabijem te. :D

14. Hahahaha ali pogledaj ti gdje se okačio on bio hahahahahah

15. Само да ми потхед донесе оно срање да пребачим на комп слике, стижу и моје :)

16. Ja sam istripovao da je ta ograda bar dva'es metara od stolova...

Стићко, Стићко, ништа ниси бољи :)

A jbg... :D

17. мутне такође...

18. Добре слике, реално, штета што их нема више...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.