>>" 561 - 580 od ukupno 692">

OKUPLJANJE VUKAJLIJAŠA - NOVI SAD - 16. jun 2012. [kafić "Oblomov"] <<<AFTERPARTY>>>

1. Meni je ovo bilo prvo okupljanje, bilo je skroz ok iako sam morao rano da odem i vidim propustio mnogo toga.. A šta'š, sledeći put ću se bolje organizovati :)

2. Sledeći put javite mesec dana ranije, da skupim para za kartu, alkohol, čips i prenoćište.
    Ipak sam udaljen 350+ km od Vas :)

3. Meni su veća okupljanja uvek prekratka da bih sa svakom nepoznatom osobom popričala. Dakle, simpatični su mi i oni sa kojima nisam ni reč progovorila, kao i oni čije nikove nisam upamtila. :)

Marcipan - Nisam imao neki kontakt sa njom (osim onog u autu lolo ;)), ali krajnje okej i simpatična devojka.

Tačno tako. :)
    I ovako javno, sve pohvale Brusovoj ideji, iako mi nije jasno zašto sam morala da umočim baš u crno.
    Simpatičan i Novi Sad, zahvaljujući mojim dragim saputnicima saznala sam gde sam. ♥

4. Pih, sad mi još više žao što nisam bio, s obzirom da je bilo super. :) Kad budte planirali BG, što kaže makaron, javite mesec dana ranije da se spremimo.

5. MakaronMaster
    Sledeći put javite mesec dana ranije, da skupim para za kartu, alkohol, čips i prenoćište.
    Ipak sam udaljen 350+ km od Vas :)

е, ово. добро, мени треба само за карту и алкохол, кад се добро урољамо, преноћиште нам и не треба, спавамо по ливади. ал' бих и ја вол'о да дођем следећи пут. и 'оћу, тачније.
    ПА ИМА НАС КРАГУЈЕВЧАНА ДА РАЗБУЦАМО ОВА ГОВНА!

6. е, ово. добро, мени треба само за карту и алкохол, кад се добро урољамо, преноћиште нам и не треба, спавамо по ливади. ал' бих и ја вол'о да дођем следећи пут. и 'оћу, тачније.
    ПА ИМА НАС КРАГУЈЕВЧАНА ДА РАЗБУЦАМО ОВА ГОВНА!

+1 :)

7. auuuu sunce ti http://www.dodaj.rs/f/1e/y0/11AthEay/2012-06-16-202346.jpg
    Pa Ja sam prošao Stefane pored tebe na klupi kod new.norka ... bio si sa još dva momka
    100% sam te zapamtio ... s one strane gde je pasaž .... sedeli ste kratko i smejali se,a Ja sam prošao pored vas xD

8. Kao što sam i rekao. Bili smo na klupi, pa pored fontane, pa na ćošku. Al' tebe nigde. :)

9. zhajce pa sto ne ode direktno u kafanu, jbg...

10. Evo performansa na mom avataru, pa se poslužite slobodno :)

11. koji je ovaj Brus ludJak :)

12. I ovako javno, sve pohvale Brusovoj ideji, iako mi nije jasno zašto sam morala da umočim baš u crno.

Marcipan, crno je samo jedna od boja - da si rekla daj neku drugu ne bi bilo frke. Nego, znam ja kako je to strašno kad ti priđe slon od 105 kila i nešto zahteva, ne sme čovek ni da se pobuni :)

Hvala za avatar natnat :)

13. Odlična slika... vidi mi se noga :) Yebač, ona pesma je što si okačio. Nisam mogao nikako da se setim.

14. Pa Ja sam prošao Stefane pored tebe na klupi kod new.norka ... bio si sa još dva momka
    100% sam te zapamtio ... s one strane gde je pasaž .... sedeli ste kratko i smejali se,a Ja sam prošao pored vas xD

i dalje ne shvatam šta i kome nisi imao da veruješ?

15. Да ли је могуће да сам остао непримјећен -.-

16. Ладно Нинка онинчијо сликом.

17. Sećate li se gde ste zaboli želju?

18. Какве жеље? Ја сам циркулисао од столице до столице, нисам упознат са жељама..
    А имам једну сјајну жељу..

19. Е, да, разочарење вечери - Јацка. Дошла, обрнула цео круг, поздравила се са СВИМА осим са Буксном, Дучеом и Перовићем..

20. Buksno, vidi moj avatar...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.