>>" 581 - 600 od ukupno 692">
Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Аха, то су биле жеље? Па ја се не сећам тога.. Знам да смо убадали.. Али нисам ништа пожелео..
^ kuul :)
EDIT: mislio na avatar, a što se tiče želja ni ja nisam znao :))
vidi, realno nisam ni ja znao, meni su to bili komentari na performans, ali nije loše ni da budu želje :)
...a onda sam prošao pored klupe na kojoj ste sedili, sakupio nekoliko vlasi tvoje kose i istančanim njuhom vas pratio do Oblomova....sećate li se da je nešto šuškalo tamo u žbunju...nije bilo zbog Buksninih smešnih cigara..., e, to sam ja čučao...i da, zašto vas je mrzelo da idete u klozet...?
ništa, ja ću sad da zamislim, pa šta bude... :))
Stvarno niste zamišljali želju? Meni je to bilo nekako logično, još kad mi je zapala zelena...extra!
Шта знам.. Кад год сам нешто замислио десило ми се тотално контра..
Ti počni da zamišljaš kontra.
Тако једноставно решење, тако логично решење, а никад ми није пало на памет :)
Елем, покушах да дефинишем ''Окупљање Вукајлијаша'' ал' сам попас'о два минуса у року од 10 секунди, па сам је избрисао :)
Šteta što su otišli ranije natnat, kurd, bobi, marcipan i brus.
"JEL ON STVARNO MELKIJADES????"
"Jeste"
"JA NE MOGU DA VJERUJEM, JEL TO STVARNO MELKIJADES"
"Ama jest bona, melkijades, to je on"
"JA NE MOGU DA VJERUJEM DA JE TO STVARNO ON, AAAAAAAAAAAAA"
"Nije melkijades"...
:)
samo mi je žao što Melkijadesa nisam upoznao, mislim da bi se uklopili savršeno...
Da bre!
Od mene je pobegla - pružila ruku preko stola, ja rekoh "Brus", a ona pobeže... u neku ruku se i ne čudim...
Ценим да грешиш Брус. Онако, објективно гледајући :)
ЕДИТ За Мелкијадеса..
Ma ne, svašta pitam, zaboravila da kod spema pravila nema. :)
E da, Zhajk je trebao da dođe, a Jacka da ostane. :)
Meni je samo rekla da smo komšije, pošto je iz bdpa :) to je to... nije pružila ruku!
Došla do Duba i ja gledam hoće li se pozdraviti samnom, ona se okrenu i na drugu stranu. Stvarno ne znam što, obrijao sam se, okupao, namirisao se novim dezodoransom... Bilo dobro kad je došao melkijades, vidra nije mogla da vjeruje bar pola sata. :)
Meni je žao što sam bio preduvan kad je Melk bio tu, pa nisam mog'o da progovorim kvalitetno sa njim, iako je čovjek pokušao 2 puta da stupi u razgovor sa mnom. Ali jebiga.
Trema pred Pejakovićem, imaš taj pogled...
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201007/24702/medium_img_0114.jpg?1339994474
Ja sam ubo ovu crvenu tacku kod slova E. Nisam znao da treba neka zelja da se zamisli, jebga.