>>" 621 - 640 od ukupno 692">

OKUPLJANJE VUKAJLIJAŠA - NOVI SAD - 16. jun 2012. [kafić "Oblomov"] <<<AFTERPARTY>>>

1. Vidim da je moja pokazna to veče bespotrebno prošla kroz skoro svačiju ruku, samo me Mala Vidra (Velika Tidra/Mali Morž) spomenu. Godište mi je baš variralo, pa je bilo da sam: '84(Perović), '86 (Vagina) i '90 (Velika Tidra). Al baš je bilo lepo, ja i Predražinjo sedeli dobar deo vremena i smejali se kao budale svo vreme, a ćale mi može biti. A kako je Buksna poslao ove iz Vrbasa kući, strašno. Brus, jbt, ti došao do mene da počneš preformans, ja se čudio da sam ti nešto zgrešio :) Neću nikoga sad da izdvajam, preko moba sam, možda kad dobijem net.

2. Kako ih je poslao kuci? Nisam video.

3. Ma ne bukvalno, nego ono, on smotao, oni ispušili i posle toga ih nije bilo, osim što /.se Perović naduvan vratio da plati.

4. hahahahaha, vratio se, stao pored natnat i Kurda i pita: "Koliko mi treba da platimo za piće" :)))

5. Ја сам јео неки гирос у близини код Ниса :Д А морали смо тад ићи свеједно, тад смо имали воз, наватали неки такси и правац железничка.

6. stao pored natnat i Kurda i pita: "Koliko mi treba da platimo za piće" :)))

To je bilo epic! :)

7. наватали неки такси

Ozbiljno? lololo

Bruce
    hahahahaha, vratio se, stao pored natnat i Kurda i pita: "Koliko mi treba da platimo za piće" :)))

A ne no ću otić a da ne platim, mislim, mi smo dali koliko smo imali :) a i to je nešto... valjda :)

8. Ozbiljno? lololo

ллолол

9. nije to smešno, smešna je naša reakcija :)

10. Ja sam pišao od smeha kad sam mu video facu :)

Al' si ti mene ispalila Dopia, poljubi sve oko mene, a mene ispali, neka te neka :P

11. Најгоре је што сам пијан узео... пих

12. Al' si ti mene ispalila Dopia, poljubi sve oko mene, a mene ispali, neka te neka :P

Meni se nije ni javila.

13. Matrikse, poljubih samo Vidru i Predražinja :) a njih znadem :)

14. Razumite čoveka, ona konobarica nije nikako delovala pouzdano! :)

15. zna se ko je pratio 3:))

16. Конобарица погубљена, срећа па јој касније стигла помоћ, иначе би нам свима ставила неки курац у ћепи.

17. Pfff, bio sam tačno izmedju njih dvoje, Dopia. :P&#x000A;&#x000A;Ma, bitno je da su moja majica i Bobijeva košulja popile malo piva na račun kuće :)

18. ninka, očigledno si zaboravio xD

V :)

19. Није нас Буксна послао људи, воз смо тад задњи имали. ЛОЛОЛОЛОЛО :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.