>>" 621 - 640 od ukupno 692">
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Vidim da je moja pokazna to veče bespotrebno prošla kroz skoro svačiju ruku, samo me Mala Vidra (Velika Tidra/Mali Morž) spomenu. Godište mi je baš variralo, pa je bilo da sam: '84(Perović), '86 (Vagina) i '90 (Velika Tidra). Al baš je bilo lepo, ja i Predražinjo sedeli dobar deo vremena i smejali se kao budale svo vreme, a ćale mi može biti. A kako je Buksna poslao ove iz Vrbasa kući, strašno. Brus, jbt, ti došao do mene da počneš preformans, ja se čudio da sam ti nešto zgrešio :) Neću nikoga sad da izdvajam, preko moba sam, možda kad dobijem net.
Kako ih je poslao kuci? Nisam video.
Ma ne bukvalno, nego ono, on smotao, oni ispušili i posle toga ih nije bilo, osim što /.se Perović naduvan vratio da plati.
hahahahaha, vratio se, stao pored natnat i Kurda i pita: "Koliko mi treba da platimo za piće" :)))
Ја сам јео неки гирос у близини код Ниса :Д А морали смо тад ићи свеједно, тад смо имали воз, наватали неки такси и правац железничка.
To je bilo epic! :)
Ozbiljno? lololo
hahahahaha, vratio se, stao pored natnat i Kurda i pita: "Koliko mi treba da platimo za piće" :)))
A ne no ću otić a da ne platim, mislim, mi smo dali koliko smo imali :) a i to je nešto... valjda :)
ллолол
nije to smešno, smešna je naša reakcija :)
Ja sam pišao od smeha kad sam mu video facu :)
Al' si ti mene ispalila Dopia, poljubi sve oko mene, a mene ispali, neka te neka :P
Најгоре је што сам пијан узео... пих
Meni se nije ni javila.
Matrikse, poljubih samo Vidru i Predražinja :) a njih znadem :)
Ни мени.
Razumite čoveka, ona konobarica nije nikako delovala pouzdano! :)
zna se ko je pratio 3:))
Конобарица погубљена, срећа па јој касније стигла помоћ, иначе би нам свима ставила неки курац у ћепи.
Pfff, bio sam tačno izmedju njih dvoje, Dopia. :P

Ma, bitno je da su moja majica i Bobijeva košulja popile malo piva na račun kuće :)
ninka, očigledno si zaboravio xD
V :)
Није нас Буксна послао људи, воз смо тад задњи имали. ЛОЛОЛОЛОЛО :)