Једино је мој отисак остао потпуно недирнут.
Ja nemam predstavu đe je moje, znam samo da je crna boja u pitanju...
Moj je ovaj kod slova E, kod ove srednje crtice, crna boja.
Ovaj komentar je konceptualna umetnost sam po sebi :))
Ja neću nikoga da komentarišem jer biste se svi baš uobrazili. Toliko, ako me razumete.
Hvala lepo :)
:šepuri se po kancelariji pred ostalim miševima:
Perke, daj neku sliku, bem te comana.
Kasnije, Pothead treba da mi donese ono njesra da prebacim slike na komp ;) meni riknulo...
Koja sam Ja budala ispao xD usro sam se da hoćete da mi otmete i ono malo crkavice što imam u džepu.
A dobro barem sam video Bojana Pajtića (nedo bog nikom)
eee jeste da je rano (mnogo rano ali nema veze ) ali imam jedan predlog da slavimo 1 maj sledeće godine mi sa VUKAJLIJE zajedno.Nešto organizujemo ovo,ono ...
Šuma je moj teren i tu se ne bojim.
Jbt to veče se vratim kući i odem sa nekim drugarima u neko Platičevo (kod S.Mitrovice)
i scelo veče sedim na šank stolici i mislim o vama tj. o sebi koja sam budala ispao.
Ču 1. maj, mogli smo onda i na SP u Brazil zajedno, kad smo krenuli da planiramo. :)
zhajk, propustio si šansu da postaneš MI sa vukajlije. :P
šalim se... vala baš, previše je i prvi maj... ono, dođite mi na svadbu da slavimo mi sa vukajlije :)
Ili na saranu.
Е, мој отисак је црни, ја јесам замислио жељу, али нешто се не остварује; надам се да је барем на стенд бају... :-)
Јебач, 'оћеш му запевати за душу ако дође до тога?
Nije hteo da peva ni na okupljanju, a to mislim da nije bilo fer. Ipak je on poznata muzička zvezda...
Да, а био је гост изненађења... :-) Стварно, не добро од њега... :-Д
Brate, smorila vam fora.
ahahahahhahahahahaha
Hahahha
Nisam ni ja zamislio ništa. Pu jeb'o me otac kad ne razumijem modernu umjetnost.