>>" 101 - 120 od ukupno 692">

OKUPLJANJE VUKAJLIJAŠA - NOVI SAD - 16. jun 2012. [kafić "Oblomov"] <<<AFTERPARTY>>>

1. Ако већ организујете неко масовније окупљање јавите бар месец дана раније, како би ми из унутрашњости могли да набавимо кинту. Мени из Ниша до Новог Сада само за пут треба 2500 динџи. За 10 дана тешко да могу да скупим толико пара. И верујем да нисам једини.

2. šomi, ako imaš manje od 26 uzmeš voznu kartu srbija flexipas.
    i za 1500din imaš povratnu + za još 6 vožnji svuda po srbiji u roku od mesec dana.
    što će reći, moći ćeš da dođeš i na bg okupljanje praktično za dž (ako bude organizovano nedelju dana potom, kako natnat predviđa) :)

3. šomi, ako imaš manje od 26 uzmeš voznu kartu srbija flexipas.
    i za 1500din imaš povratnu + za još 6 vožnji svuda po srbiji u roku od mesec dana.

Da ne spemujemo temu sad cu da ti posaljem pvt da te pitam nesto.

4. meni realno bliža Subotica nego BG...

Bruce, nemoj Suboticu, suisajd siti, fujčina.

5. Pff, tad počinje Cinema City... biće neka svirka. A laaa... sad ne znam da l' da dolazim na okupljanje.

6. ko od prijavljenih ne dođe smatraćemo ga duplim nalogom i trajno banovati :)

7. Tebi opraštamo na mladost :)

8. Prijavljujem se, samo ja ču doći oko 7. Aj mi neko od prijavljenih turi broj na pvt, čisto da znam gde ćete otići nakon nalaženja.

Edit: Ne treba, našao za broj.

9. Recite mi vi koji dolazite sa strane u NS. Gde cete vi da se okupite i da li cete odmah u tu kafanu ili koji vec kurac ili cete da blejite negde napolju, u nekom parku ili kako vec? Ako neko ide vozom od Beograda neka javi.

10. ja ću da blejim negde sa Bobijem, najverovatnije, neka kafanica sa jeftinom cugom i dobrim drugom :)

11. sad sam 50-50... porazmisliću još.

12. Bruce
    ja ću da blejim negde sa Bobijem, najverovatnije, neka kafanica sa jeftinom cugom i dobrim drugom :)

Брусе, брате. Па, јесмо ли се ми зато борили? "Кафаница са јефтином цугом"???
    Има да буде једно конструктивно проведено вече у ресторану високе "Бе" категорије, у ширем центру града.

13. nisam ja iz tog filma Bobi, ja sam ti radnička klasa iz sindikalnog restorana :)

14. А има ли каквих планова за место тровања? Само дајте неку јевтиноћу на ову скупоћу... :-)

15. Bruce
    nisam ja iz tog filma Bobi, ja sam ti radnička klasa iz sindikalnog restorana :)

Ти'ш бити мој гост и нема места секирацији и малодушности. Има да има :)
    Твоје је само да дођеш.

16. Imaš PVT, baci pogled...

17. Бацио, имаш одговор.

18. Evo, 'ajde, dolazim sigurno!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.