>>" 121 - 140 od ukupno 692">
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
И, где се до краја окупљамо, Стефане?
Pita YeahBatch (koji je banovan) je l' ide ko vozom od BG do NS?
Ма који воз, иде бродић са Аде до НС, лик који ради на бродићу је из НС.
Не знам како-.
Јел важи ово и даље?
Važi, samo da rekne stefan koja je tačna lokacija. Buksno i ti dolaziš?
Не бих знао. Морам прво да видим колико Бг ћомана иде.
Ma zajebi to, bice bosanaca kamaru tamo, niko ti više ne treba
Цениш?
А Чак и Трака иду на свако окупљање. Не пропушћају ни за живу главу.
Организујте нешто преко, или макар у Темишвару, да људи пропутују мало..
Hahaha. E možda ne dođem, radim u nedelju. :)
Само један дан годишње радиш, и нећеш ваљда због њега пропустити ово?
Ma kopam kanal za struju kod sebe na vikendici u nedelju, pa ne mogu da stignem da se vratim, da je u petak mogao bih...
Upravo se vraćam u stan. Dakle, sve je organizovano. Kao i prošle godine, organizujemo u Oblomovu. Skupljamje u 18h pored New Norka. Ko ne može da stigne tada, a zna gde se Oblomov nalazi, neka dođe tamo kada bude mogao. Ko ne može do tada da stigne, a ne zna gde se nalazi, nek' mi se javi na PVT, pa ćemo videti da sredimo nešto.
Ili ako hoćete da vam ja ostavim Stefanov broj pa ga smarajte vi koji dolazite a vi koji ne dolazite da mu prijetite.
Znam gde je New Nork. Jel taj Oblomov daleko pešaka, ako se auto ostavi na primer u garaži kod pijace?
nato z NS ništa nije daleko pešice osim Matijevića :)
Ако је тамо како сам ја видео на мапи, онда не треба много до Обломова, може Форд Табанусом без проблема...
Od Nju njorka do Oblomova treba 10 minuta pješke plafon. Nači da sporo idete i to u cik cak.
То ти је отприлике као од Карабурме до Батајнице.
Pis of kejk, hvala :)