Kafe Oblomov je dobio ime po liku iz istoimenog romana ruskog pisca Gončarova. Proveriti u leksikonu Vujaklija pod 'Oblomov, oblomovština'). Odlično mesto u centru, a izopšteno od gradske buke.
Ma dolazi i on, samo nema ga na vukajliji nešto ovih dana. Dolazi i on uglavnom.
Ko dolazi kod njunjorka nema potrebe da misli gdje je oblomov, biću i ja tu pa vas vodimo tamo.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Taj neki rad...
Nato, nije daleko, a i ne znam gde bi mogla da ostaviš auto kod oblomova...
scenic route pored kuće Đorđa Balaševića :)
Pa pazi, možeš ti lako stići na lokaciju preko mape. Al' Oblomov nećeš naći, makar 3 sata lutao oko bloka.
Jedino da nazoveš nekoga kada stigneš, pa da izađe po tebe. Ili da vičeš "JA JEBEM".
Mogao bi Stefi da nam nacrtaš neku mapu, znam da umeš :)
Jel se to nalazi u ulici Pavla Simića?
Добро, али зар се не налазимо код Њунорка, па нема потребе да је тражим? :-)
Ae, k'o da imam išta pametnije da radim. :))
U ulivi Vojvođanskih Brigada, odmah pored Simića. Ulaz je kroz dvorište, pa iza te kuće je kafić.
Pa da... :)
Видех неке слике на 'нету, видео сам и двориште, куљ је... 'Оће бити довољно места тамо или је то нешто заговорено?
Jebote, što ga zavukoše :)
Krivo mi što ne merem sade dođem, al bi trebala početkom jula, pa će proganjam vas NS-đane.
Kafe Oblomov je dobio ime po liku iz istoimenog romana ruskog pisca Gončarova. Proveriti u leksikonu Vujaklija pod 'Oblomov, oblomovština'). Odlično mesto u centru, a izopšteno od gradske buke.
Mesto simboličnog naziva za okupljanje nolajfera :))))
Има велики паркинг испред Обломова у улици Војвођанских бригада, а има и испред суда. Не би требао бити проблем.
Bobi, mi ćemo kako smo se dogovorili, al' ipak da znam gde je :)
Zagovoreno je već sve.
Bobi, mi ćemo kako smo se dogovorili, al' ipak da znam gde je :)
Ок, то.
Него чисто као информација, ако неко дође аутом, да људи знају где могу да се паркирају.
Moradoh da obrišem ovo:
A Dub ne dolazi? Zašto?
Jer ste Bobi i ti poslali post u istom trenutku, pa je zabagovala tema.
Ne znam, meni se nije ni javljao. Remac živi sa njim, on bi trebalo da zna...
Ma dolazi i on, samo nema ga na vukajliji nešto ovih dana. Dolazi i on uglavnom.
Ko dolazi kod njunjorka nema potrebe da misli gdje je oblomov, biću i ja tu pa vas vodimo tamo.
Sva sreća da će još biti dan, pa nećete moći da nas voodite negde u mrak i da nas lažete.
Hoće neko da mi pravi društvo, ko još dolazi iz Beograda?
Ne bih baš sama da putujem...
Kakva je procedura, jel se ostaje dok se ne iskriviš od alkohola ili kako? pitam da bih znao, da li da dođem odmah, ili možda kasnije da se pridružim.