Prijava

Što kaže Rambo, SAMO URBANO :)))
"...frizurica sredjena, pomorandža cedjena..." :)))

"U ...Strahinica Bana laganica Pago sok..." :))

ŠaBanova urbano, celtova fdu i kuvajlijina fdu.
bravo-bravo!

inače, ŠaBane, pozivala sam te da se pojaviš. koristeći mikrofon. a ja nikako ne volim da koristim mikrofon :)
Jelena je izmislio sajlu, ali je to nekako smešno. :) prva nagrada je bio šal sa izvezenom FIST-Vukajlijom (Vukajlijina glava, ali sa bradom zelene boje, pošto je zelena boja bila ovogodišnja FISTova boja).

za kraj bih htela da dodam da su moje omiljene: trltr - smit eliotizam, postmoderna: pa to sam ti i rekao, i raskijeva kopirati. fenomenalne su.

vidi bok kako nesto prica na vukajliji, volim kada bok prica na vukajliji

Ja volim kad bok uživo na mikrofon priča. Probi mi uši sinoć.

Mmm zelena brada to zelim da vidim, imam... el sam okasnio da isti negde podignem, primim? Izvini Bok! sto pobegoh, ja sam gospodar ceremonije i protokola i sam sam zakasnio i kad videh da jos traje glasanje to mi nekako pokvari koncepciju, al opet napominjem ne bih se nigde izgubio da ne sretoh frendove i odoh na zurku, urbano nema sta :)
Lm bice slika jos jutros se nesto Vukajlija raspadala i sporo su se aploudovale fotke, metnucu uskoro jos par komada. Ako je iko primio sal, rad bih bio s njim izvrsio primopredaju:) za duga secanja i uspomenu na FIST i moju pobedu.
Btw Saveste drago mi je da si izaso na uslovnu :)
I Bok! sorry jos jednom za mikrofon ...

Šabane, dopada mi se što koristiš aorist u tolikoj meri :)
Nema potrebe za izvinjavanjem, ja sam, okreni-obrni, morala da se prihvatim mikrofona (psv, saosećam se), nego sam to, eto, rekla, kako bi znao da smo se potrudili da te pronađemo. No, nažalost, primopredaju nagrade je nemogućno izvršit, jer je sva prilika da bi uzimala-davala akcija ispala sasvim lejmerski. Sve što mogu da ponudim jeste da ti na nekom komadu tvoje garderobe izradimo Vukajlija vez?

:)
Da razumem, ali ja sam dobio najvecu nagradu, onu moralnu tako da sam s tim vise nego zadovoljan, cak sta vise presrecan sam iskreno!!! Neka onda taj sal ko kog da ga je pokupio bude kao sampionski bokserski pojas koji ce sledece godine poneti najbolji Vukajlijas ako do sarednje Fista i Vukajlije dodje i sledece godine. Ne bih da budem nezahvalan ali mislim da bi vas bezpotrebno namucio oko tog veza, mada zvuci smekerski:))
Bok i tnx jos jednom xD

ŠaBke, čestitam! Pobedio pa se sad šepuri! Car. :)

Čestitam i bok! što je pričala na mikrofon, kako si hraaabra (majke mi:))

Šabane, čestitam i ja :). Da si se malo prošetao po onoj malenoj prostoriji, možda bi nas sve spazio :). Al' možda neki drugi put :)

Šabane, moje čestitke, i vidimo se sledće godine na FIST-u, a za šal, prihvatam da ti ga lično predam ako ga želiš. Ja sam trenutno u Novom sadu, kroz par dana bih mogao do BG ako ti odgovara neka od ove dve lokacije da se nađemo, dogovorena je primopredaja.
Bok! oću i ja Vukajliju. Šalu na stranu. Šabane, moj broj telefona je 0640266613, pozovi da se dogovorimo.

xD Hvala najiskrenije! Prosetao se jesam, slikao, bio sam crn, video sam tri stola ne racunajuci onaj gde je projektor vec iza njega gde se tocilo pivo :) imo sam aparat malo crne brade malo crnih brkova, dva crna oka, istripovao sam da sam video MarjanuP za stolom u sredini, kazem istripovo. Da neki drugi put svakako. Videlisteme mozda, mozda sam ja i vas, sad cu puknem sliku pa mozda ste tamo :)

Ma to se ja malko zezam, nije jednostavno prepoznati se tamo :). Da nije bilo Bok, pa zlo :))

Car si PSV posaljem ti PVT s brojem moba, kad god da dolazis u BG i gde god reci i ja cu doci:) a i ako ne dolazis smislicemo akciju za NS:)
Ili sibni mi PVT ako mob bude ugasen jer imam tu naviku. Svakako u kontaktu smo:)
Hvala

@Euglena
U kom sam tek ja stadiumu bio kad ni Bok! ne vidoh, da nisam slikao ne bi verovo ni sam da sam bio:)

nosio si kapu ili ne? :))))))))

Crna kapa i kajla? To neki šaban sigurno :D.

Auuu, Šabane crni :)). Ma važno je da je tebi bilo dobro :)

Шабане, видео си ме - видела сам те! :)

nije saban, ne:))) suprotno od toga...jedino njega primetih, pored Pedje:)))