Vukajlija i FIST

1. i ja sam imala tamno ljubicastu rolku sa kratkim rukavima i farmerke... mozda si me video?

2. Blek Houlu niko ne skida kapu bez njegovog odobrenja. Tačka :). Nije bio pijan, to su gnusne laži.

3. TRŠ! Sad ću ja da popijem ban :)))

Ko kaže da nisi odobravao :))? Stao si tamo ispred onih definicija i non stop vikao "Ova je moja, ova je moja!" (definicija, ne cura :))

4. Блек хоул, ако девојка каже да си био пијан, био си пијан. Изгледало је тако...

5. Popićeš 22 bana.
    euglena je ispizdela što nije pobedila, i išamarala je onu ribu što je razgrtala kožni bade mantil i pokazivala neke "slike" na sisama i pičci :).

6. Ahahahah, te devojke su imale nešto drugo na mestu (b)ičića (ups, okrenu mi se slovo P naopako :)).

Ma, JTU, on je bio pijan toliko da je video slike na sisama. Zamisli kakav je to trip, :))))!

7. Ја сам једну девојку помиловао по стомаку. Имала је запањујуће велики стомак и показао јој да могу да будем већи фетишиста од ње.

8. Bolje da sam video sise na slikama :). Euglena je stopirala do kuće, niko joj nije stao :P.

9. Мене је повезао мој Suga-Daddy муерррте.

10. hahahahahahahahaah...kad je naisla ta baba-riba, ona prva sa slikama, ja sam skocila od straha:))))))))))predrazinjo ih slikao, a moj drug i privatio malo:))))

11. Deco, je l' volite brzu vožnju? :)))

12. Nadražinjo, voziš kao Lauda u najboljim danima :))).

13. Hvala Jeleni na blagovremenom i tačnom izveštaju (osim onog dela sa peškirom, koji nije tačan).
    Nadam se da ste se svi lepo sproveli i izrazito mi je drago što smo se upoznali van granica virtuelnog vukajlijaškog prostora!
    Pošto sam sada u priličnom gužvanjcu, svratila sam samo da se javim i da vam kažem da ću već koliko sutra linkovati definicije koje su pobedile (šaban, celt, kuvajlija).

Budite toplo pozdravljeni

14. Da hvala Jeleni na opsirnom izvestaju s tim sto bih dodao da jebio i Šaban(visok, crn sa vudialenovskim cvikama na glavi, došo pijan oko 10 i 10, vido još traje takmičenje, stao oko pulta s muzikom, jer su mu tu bili ortaci koje slučajno sreo, popio pivo, sliko par fotki, jurio da slika one ribe koje su plašile goste otvarajući pred njima svoje mantile i pokazivale svoje preformanse ispod, tražio Bok! po slici, Blacka po sećanju na njegovu prvu fotografiju gde se penje uz drvo, ako je uopste bio na toj fotki on, i Euglenu jer jel je od skora zamisljam kao sa slike avatara) i dobio ponudu za privatnu žurku, koju prihvatih oberučke i izgubio se u njemu poznatom pravcu posle dvadesetak min. Hvala svima koji su me videli, ja sam imao najbolju nameru da vas prepoznam, al ko što rekoh naletoh na ortake pa se ondah okuražih i prestadoh tako intezivno da vas tražim. Priložiću i slike kao dokaz da bidoh tamo stvarno. Zanima me jel sam baš prvo mesto osvoji i s kojom definicijom i gde je moja sajla od nagrade, kao i da potražim oproštaj što sam se izgubio, pre proglašenja pobednika.
    POzz
    Edit: http://vukajlija.com/urbano ,http://vukajlija.com/institucija/96595 par fotki

15. Aaa gorim od znatizelje!! Okacite sliku te "sajle" barem da je vidim :) i te linkove aaa xD kako sam se sad smorio sto sam zapalio ranije...

16. Шабане, честитам. Ти си се стварно потрудио око ФИСТ-а. Свака част!

17. Pa pobedila je ona "da si na spisku za večerašnju žurku", bar ja tako mislim. A sajlu smo utopili za 3 piva, jbg, ostali smo bez kinte :). Šalim se, pojma nemam, možda zna neko drugi.

18. I ta tri piva je black, popio na eks, dok smo mi željno čekali da nas ponudi bar jednim :)))
    Jebi ga, imao čovek taj dan šta i da proslavi :))))

19. Hvala Mapo. Pronasao bih vas sve da nisam sreo odmah ljude koje znam. Ne bih nikad ni dosao da nisam imao zelju da vas upoznam... i veru da cu da pobedim(xaxa gistro) ali to je vec vise do mene po sto sam Saban u dusi. :)

20. Hvala drugara i drago mi je sto ste popili pivo na moj racun ;)))
    Kakva ironije dodjem na zurku takmicenja sa pricom da je biti urbano biti na spisku za vecerasnju zurku, pobedim s istom i propustim nagradu jer sam 15 min pre toga stvarno dobio "spisak" i jos za privatnu zurku! Nema sta bas sam urban :)))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.