Ili nemojte odabirati one kilometarske, na naslovnoj puštajte one kratke, definicije 'po definiciji', a ne elaborate kako je on išo da jebe pa mu stalo auto u Krsturu i onda došo seljak da ga šlepa, misim, koga boli za to, smaraju....
Koja glupost. Duge definicije su najbolje. Tebi ako se ne cita idi gledaj postere.
Definicija treba da definise neke izraze ili sleng. Ako tebi treba toliko reci da definises neki jednostavan izraz onda je to problem.
EDIT: Druga je stvar sto duge definicije pretezno nemaju nikakve veze sa definisanjem slenga.
Kvalitet definicije nema nikakve veze sa kvantitetom definicije. Definicije se dele na dobre i lose, a ne na kratke i dugacke kad se biraju za naslovnu. Vukajlija odavno nije vise samo recnik slenga.
Ja samo kazem da 'definicije' koje ne definisu sleng po definiciji nisu definicije, a cinjenica je da najveci broj tih 'definicija' cine predugacke definicije.
Ne znam je l' su dobre ili lose, nisam to ni pomenuo.
I sto rece neko, sama definicija treba da bude kratka, a ti se u primeru raspisi koliko hoces.
Мени је ово до јаја, јер кад пребачим 10 одабраних онда ћу да будем у фазону, ха, па шта има везе што ти имаш 24 одабране, ми смо исти чин, сад мршћи по бурек и новине! олололо
Само би било кул да нам се омогући приступ гробљу, бар неки селективан, за све ово остало ме баш габри. Мада је лепо што имамо неко признање, ја то контам као неку врсту захвалности ауторима, а не повластице.
Samo mi se čini da je nesrazmeran odnos puta do čina i nagrada za isti. Samo to. Malo bolje raspoređivanje istih bi bilo dosta bolje. Kapiram da par autora na sajtu sad može da menja nik, npr
Lepo je ovo kajzene, ne može svaka šuša da dobije ordenje ...
Samo vrati kurac na naslovnu, nismo svetosavlje.org
Da prostiš preko kurca (slobode pisanja) je ovaj sajt je i postao popularan..
Meni se najviše kenja od toga da sam 14000 puta imao poster za najvišim brojem ocjena u toku dana i da nikad nisu bili odabrani. Kuliranja nikad dosta.
Za koj' kurac ja ovde pravim postere?
Hoću i ja jaču medalju, a ne ovaj bedž za predškolski uzrast!
Mene interesuje šta misle ljudi o ovom predlogu:
http://vukajlija.com/forum/teme/42928-novo-priznanja?strana=2#post_1973018
Posebno šta kaizen misli o tome. Ja smatram da je vizuelno lepše.
Koja glupost. Duge definicije su najbolje. Tebi ako se ne cita idi gledaj postere.
Definicija treba da definise neke izraze ili sleng. Ako tebi treba toliko reci da definises neki jednostavan izraz onda je to problem.
EDIT: Druga je stvar sto duge definicije pretezno nemaju nikakve veze sa definisanjem slenga.
Kvalitet definicije nema nikakve veze sa kvantitetom definicije. Definicije se dele na dobre i lose, a ne na kratke i dugacke kad se biraju za naslovnu. Vukajlija odavno nije vise samo recnik slenga.
Ја мислим да сам опис израза (тијело дефиниције) требају да буду што краћи и ефектнији. Послије у примјеру пиши колико ти душа иште.
Мада, код аутора који стварно умију врхунски да пишу, дужина никад није проблем (како ово двосмислено звучи).
+1
Лоше дефиниције су лоше дефиниције и дужина нема везе с тим. Исто важи и за добре. Просто да не поверује човек какву расправу водите.
Допуне: Претече ме Целт.
Ja samo kazem da 'definicije' koje ne definisu sleng po definiciji nisu definicije, a cinjenica je da najveci broj tih 'definicija' cine predugacke definicije.
Ne znam je l' su dobre ili lose, nisam to ni pomenuo.
I sto rece neko, sama definicija treba da bude kratka, a ti se u primeru raspisi koliko hoces.
Oftopik,spem...tema zrela za lok.
šta je tu je, videćemo kako će se ovo pokazati, mada nisam neki optimsita.
Кад се све сабере и одузме, ово је једино битно. Енде.
^
Ortacko odabiranje defki, ban za obojicu!!!!jedanes
Ala si ubo ortake :)
Није то било ортачење за одабир! То је чињеница. Ја пишем 90% гована и 10% врхунских умних разбијача читалачке свести!
Мени је ово до јаја, јер кад пребачим 10 одабраних онда ћу да будем у фазону, ха, па шта има везе што ти имаш 24 одабране, ми смо исти чин, сад мршћи по бурек и новине! олололо
Само би било кул да нам се омогући приступ гробљу, бар неки селективан, за све ово остало ме баш габри. Мада је лепо што имамо неко признање, ја то контам као неку врсту захвалности ауторима, а не повластице.
Ја више волим да ми захвалинца у тренутку враћања неких 1000 евара некоме буде у виду неке половине од тога, а хвала ни не мора да ми каже.
Брате, шта си ти овде рекао? Добићу епи напад. лолол
Procitao sam 5 puta da bih bio na putu da shvatim.
Skapirao sam konacno.
Oće čoek da vrati nekome 1000 evra i da mu ovaj pokloni 500 kao zahvalnicu. JA KONTAM!
Дотеру кажи осам. :)
Samo mi se čini da je nesrazmeran odnos puta do čina i nagrada za isti. Samo to. Malo bolje raspoređivanje istih bi bilo dosta bolje. Kapiram da par autora na sajtu sad može da menja nik, npr
Nemoj šćeri zanjega, endoter je tooooo....
Lepo je ovo kajzene, ne može svaka šuša da dobije ordenje ...
Samo vrati kurac na naslovnu, nismo svetosavlje.org
Da prostiš preko kurca (slobode pisanja) je ovaj sajt je i postao popularan..
Meni se najviše kenja od toga da sam 14000 puta imao poster za najvišim brojem ocjena u toku dana i da nikad nisu bili odabrani. Kuliranja nikad dosta.
Za koj' kurac ja ovde pravim postere?
Hoću i ja jaču medalju, a ne ovaj bedž za predškolski uzrast!