[NOVO] Priznanja

1. VRATITE NAM TRI DEFINICIJE DNEVNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
    :(

2. E do jaja je ovo sa ovom jednom definicijom po danu, mnogo se vise ocenjuje ovako. Samo kad bih bio kreativniji malo da i ja smislim koju :P

3. Тема се зове "Признања", а нико ништа није признао, дефинитвно погрешно име за ову тему...

4. Ma, kaizene, de bar dvije, ovako k'o sirotinja..

5. Je l' ima neka mogucnost da obrisem par slabo ocenjenih definicija i postavim ih ponovo? :D

6. Мени је довољна и једна дефиниција недељно. лолол

7. Je l' imaju ktitori one ktitorske privilegije dok im ne istekne ktitor nalog, ili su one automatski ukinute čim su uvedena ova ordenja?

8. Имају док им не истекне клитор, Раиконене.

9. Раиконене.

Hahahahahaha Kuplunže

10. Sad pored definicije vidim ko je stavio u omiljene, bilo bi dobro da piše koliko ljudi je stavilo u omiljene, a ne samo da stoji kilometarski spisak članova.

11. Valjalo bi da ona polja gde nemaš nikakvo dostignuće ne budu prazna. Nek stoji kifla, ili tako neki peršun. EDIT: Najlogičnije bi bilo da bude zamagljena "značka".

A da, kada prevučeš miša preko trofejčića, da ispiše parametar na osnovu kojeg je trofej dodeljen, na primer:

ZNAČKA
    Broj odabranih postera: 7

Takođe bi mi se dopalo da na primer, kada klikneš na ikonicu, ispiše Top10, ili Top20 za određeno priznanje, tj. da se može videti ko puca na viši nivo u skorije vreme. Čisto da bude još malo interesantnije.

I da, podržavam ovo da se posle prve odabrane u bilo kojoj od tri stavke takođe dodeli neka nagrada, tipa "diploma". Premalo je da neki autori (javiše se već na temi), mogu da definišu samo jednom dnevno. Ne želim da Glavni i Vidra pišu samo jednom dnevno bre!

12. Vidra inace definise jednom dnevno.

13. Ne želim da Glavni i Vidra pišu samo jednom dnevno bre!

A Ninka? :( Inače, slažem se sa postom Agilnog.

14. Ninka, meni je prosto neverovatno da još nemaš pet odabranih. Prevideo sam ;)

EDIT: Yeahbachu, zbog sveopšteprisutnosti, mislio sam da Vidra češće piše.

15. Ahahaha Radjarde šaldžijo. :D

Dobro bi bilo ovo što kaže Agilni. Ovako autori sa 10 i sa 24 odabranih imaju isto priznanje, a ne možeš da vidiš parametar na osnovu koga su dobili osim ako ne uzmeš pa brojiš redom.

16. Ja i dalje ne mogu da skapiram poentu ograničenja na samo jednu definiciju dnevno za nas obične smrtnike. Čak ni smanjivanje smeća među definicijama nije dobar razlog jer i iskusni autori umeju da napišu smeće. Nije svaka njihova remek delo jebi ga.

17. a ja? vidim svi oce nesto :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.