Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Agilni, fala t', pišem ja i više, al' kad je ispitni rok.. a to je sada! Jesu našli kad će turit' ove promjene, pu..
Ja sam međunarodno priznata, op op!
Znam, i meni je. :D Rekoh ja da sam neotkriveni potencijal. :)
Ja sam za Hakinena vise ali i Kimi jebe.
Мени је невероватно...
Šta?
Djelimo mišljenje. Pravda za nas obične smrtnike. Agilni za moderatora, ako hoće!
Видим, свима је "нешто невероватно", а мени је само "невероватно"... :-Д
Jebeš ti malo mene je l' da:)
Ма, нисам 'тео, али си се накачио сам... :-)
A i to što kažeš, što se kog kurca guzim tamo gde mi nije mesto :)
Napisah sinoć i sad da čekam ceo dan za defku. Sranje vam je ovo, majke mi.
Ako za ove defke nisam zaslužio da pišem više od jedne na dan, i ne očekujte da visim po ceo dan da dajem ocjene.Od sad ne ocjenjujem ništa. Ni reakcije, postere ni defke. A za postere mi je smiješno koliko me kuliraju za odabrane. Smiješno i jadno.
PA VALJDA DOK OCJENJUJEM DEFKE DOBIJAM NEKU IDEJU ZA SVOJU I TAD I PIŠEM. A NE DA ČEKAM 24H ZA JEDNU DEFKU.
Važno da je glavnim tipovima sve OK i nas zabole za ostalu "komunu".
Zapiši je neđe Makaronu, na stotine i stotine definicija se dnevno napiše, ko će sve to iščitat? Ja sam za to da svi imaju pravo na po jednu, ponavljam, onda se ne bi pisalo čisto definisanja radi, da se ispuni dnevna kvota.
Pa ili svi ili niko.
Pa neka defki, nek brišu moderatori, to im je i posao. A ne da vise po forumu.
Ovi neki što imaju 5+ mogućnost pisanja defki na dan to nisu ni zaslužili. Odaberu im za rođendan ili za odigrani tiket (ako je moderator odigrao njegov prijedlog) i onda se šire.
Svi preko godine iskustva i preko 100 napisanih defki zaslužuju da pišu više od jedne dnevno.
Glupo je da pišem 1 defku a neki novajlija isto kao i ja ima mogućnost. Pa smiješno.
Nemo' tako, to bi isto bilo ka' kad bi ti oni rekli "Šta ćeš na forum, aj idi čitaj, ocenjuj i piši definicije.". Nije njima ovo PRAVI posao, oni su ođe iz istog razloga iz kojeg ti i ja.
Previše je kvantiteta, zato sad ako i pročitam koju definiciju to je zato što ima zaniljiv nsalov ili je u odabrane, a u odabrane stavljaju ono što se narodu sviđa a narod generalno ima sranje ukus i još gori smisao za humor.
Ma nema veze, neću da se nerviram. Odoh na kafu da "razmišljam o defki za večeras". Ako mi je izbrišu, treba čekati 24 časa. To je meni najveći problem, ako je izbrišu. Valjda će nešto promjeniti. ;)
Makaron, evo danas i juče tražili mnogi poen za odličan pa su im, koliko vidim, davali. tebi fale još dvije, znaš što ti je činjet :)
ja bih da neko pocne da me cita, za promenu, a bedzeve i odabrane ne morate ni da dajete. Dakle, podsticite citanije!
све је одлично! и још да ми убациш боју на чет и даш приступ гробљу, мени доста.
а ја бих ставио да ови без одабраних или они са једном-две могу да напишу једну дефиницију у 6 дана. седми нек' одмарају, како је бог наредио! е!
па ко се побуни, на голи оток! или макар у гулаг. или гулаш, може и тамо.
Aleksandre relano je sranje varijanta sa jednom defkom. Sebe ne ubrajam u iskusnije ili bolje autore, imam i dve odabrane, a opet sam u istom košu kao i neko ko se danas registruje.