Originalnost, plagijati i sleng(?)

1. Selenijum š'a ti je to na avataru živ se istripova'.

Moj proces traumatizacije članova sajta. :)

Inače nisi u pravu pa pola odabranih bi morali da obrišemo, a VforVagina ne bi imao šta čitati, a hajlajter bi ost'o na pe-šes definicija.

Ja sam oduvjek bila za brisanje tih čuda i svaku koja mi je sumnjiva provjerim. Dosta stvari je poodavno napisano na Vuki pa razbacano po silnim sajtovima pa se čini već viđenim.

2. Мени много више на курац иду коментари типа "није дефиниција". И углавном их остављају аутори регистровани пре пет месеци и Џанки који је у то доба рођен.
    Смарате људи. Јебале вас дефиниције, сајт је одавно скренуо са пута једног речника. Пишеш како хоћеш јебено и то је то.

Сад да баш пишеш како 'оћеш... Мора да има неку форму дефиниције. Ако дефиниција почиње са "Био једном један..." или "Једнога дана..." и онда иде нека прича о овоме или ономе догађају, то и није дефиниција. Дефиниција треба да изгледа слично к'о чланак на Википедији (ако је дугачка), само наравно да буде и духовита. А можеш да дефинишеш и именице и ствари које нису сленг, тога има одавно, само треба да се објасни нешто, а не да се прича причица. Прича може у пример, ал' горњи део треба да буде обавезно у форми дефиниције.

3. Сад да баш пишеш како 'оћеш... Мора да има неку форму дефиниције. Ако дефиниција почиње са "Био једном један..." или "Једнога дана..." и онда иде нека прича о овоме или ономе догађају, то и није дефиниција. Дефиниција треба да изгледа слично к'о чланак на Википедији (ако је дугачка), само наравно да буде и духовита. А можеш да дефинишеш и именице и ствари које нису сленг, тога има одавно, само треба да се објасни нешто, а не да се прича причица. Прича може у пример, ал' горњи део треба да буде обавезно у форми дефиниције.

Тај одељак "дефиниције" од 2009. нема везе са јебеним дефиницијама. Можеш да га назовеш како хоћеш, дефиниције су остале зато што је то била прва замисао сајта. Али је сајт еволуирао и то ВИШЕ НИСУ дефиниције.
    Али ако ћемо искрено најјача дефка икада је:

Ћале
    Отац.

а и она

Стара
    Мајка.

Е то су квлтне дефиниције, а дефиниције које су у форми дефиниције (једна до две реченице појашњења и кратак и јасан пример) никако не исказују креативност.

4. Ova tema me naterala da se preispitam, pročitam sviojih zadnjih par definicija i mislim da da sam jako loš. Ubuduće ću paziti.

5. Али је сајт еволуирао и то ВИШЕ НИСУ дефиниције.

А шта су онда? Да није више речник сленга, то капирам, али да више нису дефиниције...

6. Мене интересује ко је обрисао дефиницију простата аљоше вучковића.

7. Што је више аутора и што више времена прође, оригиналности и квалитета ће бити све мање. Ево, ускоро ће бити написано 600000 дефиниција на сајту.... Једноставно, нема шта ново да се пише.... Десило се и мени пар пута да напишем неки плагијат јер је већ написано, а верујем и већини аутора, чак и оних добрих, управо због огромног броја већ дефинисаних ствари....

8. Радјард Куплунг

Мене интересује ко је обрисао дефиницију простата аљоше вучковића.

Ко год да је, нека је

9. Ko obrisa prostatu Aljoše Vučkovića?
    Urolog.

10. grujane, ovo sve pišem jer odavno nije rečnik SAMO slenge, već i svega ostalog... i ovo što kaže DjordjeSr, dosta autora bi ostalo bez definicija. A realno, mnogo nesleng definicija su i jedne od najjačih na sajtu i one koje znaju skoro svi.

Ma normalno, i sam češće pišem neke proizvoljne zajebancije nego što istinski definišem postojeće stvari... što naravno ne mora da znači da je to što pišem automatski više ili manje originalno. Nego vide ljudi piše na tarabi rečnik slenga i očekuju sleng, razumem i to, ne razumem eventualno ono da li očekuju da mi ovde izmišljamo neki novi govor. Baš me zanima šta bi s onom inicijativom da se promeni taj naziv, samo buni raju.

11. Originalnost

Cela generacija na faksu je radila test originalnosti, i šta mislite ko je imao najbolji skor? Da, taj sam. :D

12. Ko laže taj i krade, ko krade ide u zatvor, a ko ide u zatvor ima vaške. A mi se ne družimo sa vašljivima...

13. Cela generacija na faksu je radila test originalnosti, i šta mislite ko je imao najbolji skor? Da, taj sam. :D

Nisam znao da studiraš na privatnom.

14. Мене ужасно занима простата Аљоше Вучковића. Је л' може неко ко има приступ гробљу да ископира текст дефиниције и бачи ође? Хвала унапред.

15. Добих је на певете.

16. Aj bači sad ti meni na pvt.

17. Evo tekst prostate

Синоним за старост и дегутантност.

-Јао како је леп Иван Босиљчић...
    -Јесте, леп је ко простата Аљоше Вучковића.

18. jebala vas prostata :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.