Provale u toku seksa vas i vaših partnera

1. MrTestis ima mnogo dobru priču

Mnogo dobro je i...
    Anal?
    Ne, a ti ?

Ovi ostali su ok, a pola je laž :D

2. večeras ću vam pričati priču da vam se pohvalim kako je to ispalo da ja od svih vas najviše ikada za sex platim.

Nije da me nesto narocito interesuje, ali ajde kad si vec napisao ispricaj nam...

3. Nije da me nesto narocito interesuje, ali ajde kad si vec napisao ispricaj nam...

ja zaboravio, nije da je nešto smiješno, ala može se pomenuti, skratiću dosta pošto mi se ne kuca.

prije 4g kada sam položio vozački i naviknem se sa tadašnjom da nju vozam u autu do obližnjih šumaraka i tako.i odemo mi kao inače do našeg mjesta, i šta ćemo kako ćemo, na haubu ćemo.ona legne nako na haubu, prislonila se rukama, i sada ona misionarska, ja se zanijeo jbg, ipak je uživancija, na ništa nisam obraćao pažnju. da skratim, pošto je imala neke jebena narukvice sa nekim oštrim i šiljatim privjescima na njoj ona mi je izgrebala sav lak po jebenoj haubi, ćale je bio bijesan, sve je koštalo na kraju nekih oko 300 maraka, džeparca nisam vidjeo godinu dana od toga.

4. MrTestis ima mnogo dobru priču

Jebiga, kad je istina...
    Setio se jednog blama, nije provala i nije moj, ali 'ajde.
    Ortak na'vatao neku koja voli onako, malo žustrije. Ne znam šta, pardon, KAKO su to radili, uglavnom, ide lik savijen k'o kifla i sa grimasom bola. Ali ćuti k'o zaliven, ništa iz njega da izvučeš. Ipak, malo mesto, sve se sazna (naročito ako poznaješ zaposlene u lokalnoj bolnici). Naime, puk'o mu neki mišić, ligament, krvni sud, šta li, ne sećam se, davno beše, u alatki. Logično, i dan danas u njegovom prisustvu koristimo fraze "Boli te kurac" i "Puca ti kurac" jako često.

5. i dan danas u njegovom prisustvu koristimo fraze "Boli te kurac" i "Puca ti kurac" jako često.

stvarno imaš najjače priče :DDD

6. pošto je imala neke jebena narukvice sa nekim oštrim i šiljatim privjescima na njoj ona mi je izgrebala sav lak po jebenoj haubi

Ćuti, bolje nego da je uzela da ti ga drka.

7. Moje priče su iskrene i iz iskustva.

8. Ima tome dosta godina trpali se moja draga i ja, ovamo onamo i nabijem je u fotelju i krenem da udaram u nekom polucucnju, polustojecem stavu, sta ja znam i odjednom me je po jajima liznuo odole nas pas, skocio sam kao oparen i pogledao u psica koji je sa blesavim izrazom lica veselo masuci repom gledao u mene. Srecom nismo imali vucjaka ili pita ili tako neko govedo, verovatno bi sad ovo pisao u zenskom rodu.

9. Dobro kad ste nahranili kuče pre nego što ste se bacili na posao :)

10. Iritantost osoba koje ne jebu a kurce se kako jebu, i pride su jos rasni jebaci statiznam, jednaka je iritantnosti utakmice Spanija - Portugal gde Spanija igra bez napadaca a CRonaldo svaki drugi posed lopte krunise (neuspesnim) sutem na go, pa makar i sa svog sesanesterca, sa sve Acom Stojanovicem i njegovim CaVijem Alonsom. Koliko retardiran treba da budes da B citas kao V (pa makar u cirilici "B" zaista bilo V)?

11. Jednom nisam mogao da ubacim pa je rekla, to je znak da ne treba ovo da radimo...

12. Koliko retardiran treba da budes da B citas kao V (pa makar u cirilici "B" zaista bilo V)?

da prostis, Spanci ga tako citaju

13. Pa kad su retardirani. Zato i nikada nista nece postici u fudba... A da

Nego, ae nesto na temu:
    edit: jbg, ko procito - procito

14. Čekaj, jesi ti to jebo ili ne?

15. Pre par dana, navatala me neka riba, mrtva pijana, krenemo se ljubimo kurac-palac, ae do mene, ae al samo da se mazimo, ma nemas brige itd.
    I lezimo mi, skidamo se po malo, kako vec sve ide. A bgate, ona skoro polozila nasledno i sve u tom tripu. Nesto mi rekla za kurac, al nije rekla kurac nego ''nasledje''. Pitala me posle toga ''hoces li da ti dam usmeni ili pismeni testament?''. I pride me pitala ''da sklopimo ugovor'', nesto vezano za vezu, jebem li ga...

Јебене правнице. лоло Јеси јебо?

16. Јеб'о, него шта него јеб'о и још га блајвала. Нема везе, свршиш кад дођеш кући, исти курац.

17. extra safe je predviđen za analni snošaj. ništa si ne znate :D

18. Hvala Cometose na recima utehe :)

extra safe je predviđen za analni snošaj

Moguce, nije da sam bas citao uputstvo sa kondoma :) A i jbg, ni taj ne bih imao da mi cimer nije dao. A i on dobio na nekoj promociji...

19. nemoj da mi neko zgadi analni seks, nisam još probao.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.