Provale u toku seksa vas i vaših partnera

1. Sigurno je bio na gej konvenciji pa mu ga zavaljali.

2. Sigurno je bio na gej konvenciji pa mu ga zavaljali.

ahahahahahhaa

3. Ja sam jeb'o sa ekstra sejfom, nije baš da se ne osjeti, ali je dosta slabiji osjećaj nego sa normalnim.

4. Ja sam jeb'o sa ekstra sejfom, nije baš da se ne osjeti, ali je dosta slabiji osjećaj nego sa normalnim.

Bitno je da si osetio. Je l' te manje bolelo?

5. Ljudei, jebote, sad gledam... Ima cimer jos par istih kondoma kao sto je meni dao. I ne pise nista na njemu. Samo durex. Plavo ''pakovanje''. Znam da su zeleni clasic, roze ultra tin, i valjda crni pleasure plus (taj neki fajzen). Je l plavi ekstra sejf?
    Uzgred, nesto sam se istripovao. Mozda obrisem onaj post gde sam ispricao sta mi se desilo... Tako da znate, vi koji ste ucestvovali u razgovoru :)
    Ja sam prso.
    edit: obrisao jedan post i editovao drugi jbg...

6. da, tamno plavi su extra safe.
    mada, najbolji su ljubičasti, fantasy čini mi se (belo pakovanje). 4 komaTa po ceni 3, ee, šta ti je ekonomičnos' lol

7. piro
    da, tamno plavi su extra safe.
    mada, najbolji su ljubičasti, fantasy čini mi se (belo pakovanje). 4 komaTa po ceni 3, ee, šta ti je ekonomičnos' lol

iskusno ti to :)

8. Nije samo Dureks guma.

9. Nije samo Dureks guma.

prvi što sam kupio bio durex, pa sada njegujem i dalje tradiciju :)

10. ni masculan nisu loši, iliti duplo su jeftiniji i imaju lepši sajt :DD

11. ni masculan nisu loši

Nisu, al malo su tesni, valjda švapski kalup :)

12. Uzgred, nesto sam se istripovao. Mozda obrisem onaj post gde sam ispricao sta mi se desilo...

Штас се испримао, наравно да нису за анал. Ложе те.

А да су говно - јесу. Ко да си убризгао локални анестетик у бобана.

13. Sad me jedan autor podsetio na jednu situaciju gde sam imao kombo-blamove.
    Bilo je to negde na kraju mojih srednjoškolskih i početku studentskih dana, tako nekako. U to vreme nisam imao auto, a na dozvoli sam još uvek radio (blam 1). Ali moja tadašnja je imala auto (Z101) i njime smo otišli do grada (blam 2). Posle šunjanja po gradu, odveze nas ona do skrovitog i zpuštenog mesta tako da ispada da je ona mene privela (blam 3). Fino mestašce, mir i tišina, udaljeno od grada, samo voćnjaci i par vikendica tu i tamo. Odradim ja što se od mene očekivalo (bez blamova ovde) i rešimo da krenemo nazad. Okrene ona ključ i klik! Proba ponovo, samo zakrči. Treći put i opet klikne. Šta sad, jebote, na sred vukojebine u vreme kad mobilnih još nije bilo! Otvori ona haubu iako pojma nema, kao ja da pogledam, a u to vreme sam se i ja razumeo u mehaniku k'o Marica u kriv kurac (blam 4). Zevam ja u motor, kao nešto razmišljam, i odjednom začujem iz pravca obližnje vikendice:
    - Sinko, ne valjaju ti četkice. Uzmi čuk, ključ i udari anlaser. Ili, još bolje, upali na gurku, pošto vidim da ti guranje fino ide. (blam 5, uz primese ponosa zbog ukazanog mi priznanja)
    Pogurao auto, upalili i otišli.

14. da ispričam i ja jednu, nisam bio aktivni učesnik već pasivni ali priča je interesantna. elem, zaradio se na poslu i ostao do kasno pa krenuo kući. padala kiša iz neba i zemlje a ja tada vozio golfa benzinca. i treba da prođem pored trgovinske škole a u to vrijeme se tu stvarala velika i duboka lokva koju je auto teško moglo proći (sada su to popravili i renovirali raskrsnicu). a da izbjegneš tu lokvu morao si ići okolo naokolo a meni se žurilo kući i ja naćeram kola kroz lokvu. i prođem. i tako se ja vozim, kad, pored titeksa (tekstilnog kombinata) počne da štuca golf. vrum vrum i ugasi se, mokri kablovi i razvodna kapa. izađem ja po onoj kiši i odguram auto do jedne nadstrešnice što je služila za parking radnicima i začudim se, oko ponoći je a parking pun kola. sjednem ja da malo sačekam da se kablovi osuše i obratim pažnju a iz ovih kola do mene sijevaju guzice ka lude, navalili parovi u gomilu jedno na drugo. ja se unervozim da me ko za manijaka ne proglasi i počnem da verglam ali trt ispraznim akumulator. cijelu noć sam tu sjedio dok mi se brat nije probudio i došao za mene, srećom me niko od ovih iz kola nije dirao ali ne sumnjam da su svašta pomislili.

15. e sad, taj isti golf nesretni, oslabio mu akumulator a tada se teško živjelo pa sam ja akumulator samo pripunio i nastavio da ga koristim. i kad sam jednom sa curom tadašnjom bio na kamel trofi, ostavimo mi radio da nam radi, da se pravi atmosfera valjda, jbm li ga, to je bila njena ideja. obavimo posao i oćemo kući ali trt, opet se akumulator ispraznio. na kraju smo zvali njenog brata da nas odveze kući i to mi je jedan od većih blamova u životu.

16. da ispričam i ja jednu, nisam bio aktivni učesnik već pasivni ali priča je interesantna.

Paninaro, dovoljno si rekao.

17. A, 'oće to VW. Ja pizdeo na svaku kišicu dok nisam zamenio razvodnu. A povremeno mi iz čista mira isprazni akumulator, radi to par dana i odjednom prestane i nastavi sve normalno. A imao i ja blamove sa braćom i kevama :)
    But, that is another story.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.