Reakcije

1. Ja sam već pisao o ovome. Al evo i ovdje samo da kažem da sam za vraćanje granice.

2. Не персирамо. :р Мислила сам на све вас, али ето докле је дошло кад ни вас неће да слуша. :)

3. ма знам кеко, само хтједох да нагласим да то само и искључиво од њега зависи. :)

4. Ја баш јуче хтедох да по први пут реагујем, кад видим да је метнуто ограничење... Уђем мало у нове реакције и видим само гомна, ниједну добру и реко' ај да уђем на профил једног од тих који су заслужни за шит реакцију да видим на коју фору он има 1000 поена за дефке, кад оно међутим! 2 дефке, оба гомнета!

ВРАЋАЈ(ТЕ) ОГРАНИЧЕЊА, ЗА СВЕ, ВРАТИ(ТЕ) ПРИВИЛЕГИЈЕ ЗА ОВЕ КОЈИ ПИШУ!

5. Vraćajte tu granicu. Jeste da sada mogu da pravim reakcije,ali nema veze.

6. Najbolje bi bilo da se vrati ograničenje, i mirna Bosna. Reakcije će ponovo imati smisla.

7. kad smo vec kod toga, vratite i ogranicenje za postere :)

8. Najbolje da se stavi ograničenje na definicije od 1000 i onda ćemo samo mi koji smo od ranije imali poene pisati :D

rešen problem :D

9. Osim što su reakcije otprilike postale kopipejstovi postera (samo što sličice sada mrdaju), mogu da primetim i gadna bagovanja sajta. Ne znam da li ima veze, ali počelo je sa ukidanjem broja poena za reakcije i pravljenja mase istih svakodnevno. Meni liči na preopterećenje. Zato, ja sam za vraćanje ograničenja. Ili bar uvedite opciju "prijavi" kao na posterima.

10. Не, ја се не слажем, боље да више људи чита дефке као што је сад јер ови што скупљају лајкове сад не пишу дефке уопште, а и имају ограничење на 1 дневно
    лепо остане овако, добре реакције ће се пробити нема их много свеједно, а модови ће да бришу и кул

Дефке су главни део сајта и мислим да би оне на сваки могући начин требало да буду више оцењене

11. Boske, u proncipu si u pravu i trebalo bi defke da imaju prednost i da se ocenjuju više. Međutim, ako mi učita novu stranu defki tek posle pedesetog klika i isto toliko "bad gateway" poruka zbog preopterećenosti, džaba mu ga bilo. A letnji raspust je počeo, biće poplave svega i svačega. Doktoriraćemo i autobus i timski rad i "broj kao prevozno sredstvo"...

12. САД РУШИМ ОСТАЛЕ СЕРВЕРЕ! Ко ми је обрисао реакцију?!

13. Дефке су главни део сајта и мислим да би оне на сваки могући начин требало да буду више оцењене

Е ово.
    Реакције погледам једном у 4 дана, и то само одабране, да се мало насмејем.

14. Opasno baguje sajt, mislim da ima veze sa reakcijama...

15. To je već gotova stvar, da je hteo nešto da menja, promenio bi do sada. Iskreno, došao sam da sajt da bih pravio reakcije, trljao muda o beton 3 meseca da bih skupio 1000, a sada kada vidim da neki klinac 99/00 dođe ovde napravi reakciju koja je tolika glupost, da ne može čovek da je uporedi, jako se puno smorim.

Sinoć sam gledao ko pravi reakcije, videh samo da msmojne i glavni naprave po još neku kvalitetnu koju mogu da prepoznam, a ovi ostali verovatno ne žele da plivaju u tom moru gluposti.

16. Ja samo da kažem da je opao kvalitet reakcija, pratim ih od početka, bilo mi je stvarno odlično ispočetka, ali zadnji mjesec dana je katastrofa.

17. Reakcije koje se prave poslednjih mesec dana su čisto sranje, ali bukvalno sranje. Nađe se i dobra neka, ali ovo, raspadanje.

18. _Oprem_Dobro_ nauči nas da pravimo reakcije, daj primer. Na tvom profilu se vidi da poseduješ znanje i iskustvo u toj raboti.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.