Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Чуо сам да Џамал кида ове сезоне. Не чуди ме, увек је био добар играч. А ја ништа не пратим ове сезоне, па сам се погубио кад си поменуо младог Крофорда, мислио да онај други почео да јебе. хехе
On ili onaj Jack iz GSW će biti šesti igrač godine... Sve ti je jasno :D A onaj drugi je pružao solidne partije, mada ništa specijalno.
Ja ne volim Lejkerse zbog Bostona logično i zbog Kingsa nekad jbg. Nikad ih nisam voleo. Ne volim ni Kobija Brajanta ali ga poštujem za razliku od Lebrona koji je jednostavno smrad.
Pa šta, neka su rivali, ja volim i jedne i druge :D
Svi upoređuju Kobija i LeBrona. LeBron je trenutno po statistikama bolji igrač i sve to, ali nikad neće biti VEĆI igrač od Kobija. Bill Russel je osvojio 11 titula, MJ 6, i MJ se smatra najvećim svih vremena. Zašto? Odgovor je jednostavan - elegancija. Ljepota igre. Isto kao kod Kobiše i LeBrona. Sila masi daje ubrzanje, znači LeBronovih 100+kg plus neviđena brzina daju nevjerovatnu snagu, kojom se koristi da jednostavno raščisti protivnike i da dođe do koša. Dok je Kobiša čista elegancija. Sklad pokreta, koordinacija, šut... U tome je razlika :)
Ma ne upoređujem ih ja, Brajant je jedan od najvećih. On je u onoj maloj probranoj grupi igrača koja se nalazi tik ispod najvećeg svih vremena - Džordana.
Lebron treba još mnogo da poraste da bi mogao da se nađe tamo.
LeBron neće nikad biti tamo, iz prostog razloga što se zgadio ljudima koji znaju nešto o NBA-u. Prešao iz Klivlenda u Majami samo da bi uzeo prsten. Niko ga zbog toga neće poštovati. Iverson jer jedan od najvećih ikad, a nema ni jedan prsten. Iz prostog razloga što nije napustio Filadelfiju iako nije mogao sa njom da uzme titulu.
Melo je elegancija! Debeo čovek kao vo, a jebe na sve strane!
@ faker
Joe Johnson nije podcenjen nego precenjen igrac,za onoliko para koiliko prima u Bruklinu pruza jako malo bez obzira na njegovih 16p u proseku,u tekmama kada je ekipa zahtevala da se on otvori nigde ga nije bilo,ubacuje preko 20 ali i ima oscilacije kao npr. zadnju sa Dallasom gde je za pola sata ubacio 8 poena! Igrac od 20 miliona po sezoni kome progresivno raste plata iz godine u godinu!
Deron po meni svojevremeno najbolji plej lige, igra ispod proseka, FG% mu je ocajan,on takodje zablista ali i ukanali se da je to neverovatno nekad,to se i pokazalo kroz ne odabiranje za All-Star ove godine.
Gerald Wallace i Lopez (vadio je Bruklin par puta iz govana ove sezone) su korektni i Lopez odradjuje posao dobro,i moze se svrstati u 3 najbolja centra lige.
C.J. Watson je jebeni X-faktor ekipe! :)
Pratim ih dosta ove sezone i na koga god naidju u PO ne verujem da ce predstavljati neki veliki problem!
Nocas sa Cikagom! dokurca!
Lebron je trenutno bolji od Kobija, sa lakocom igra......a ne slazem se za Deranjem, nije precenjen, super je igrac, nego jednostavno mora da igra mnogo bolje s obzirom na pare koje prima...isto stoji i za Rudy Gay-a...
Ne mislim za novac koji prima, nego za fanove i ligu uopšte, ako shvataš šta oću da kažem. Nije "popularan" ako mogu tako da nazovem. Na to sam ciljao :) A oscilacije ima svako, mada on je po meni konstantan igrač uglavnom. Ubacuje 16.9 poena po tekmi, treća napadačka opcija posle Derona sa 17.4 i masu asistencija, i Lopeza sa neđe 18.8. Imaju odličan tim, samo to mora da se uigra.
+1
Melo je elegancija! Debeo čovek kao vo, a jebe na sve strane!
lololol agree, to sam se vazda pitao, čoek u odličnoj formi, kida, trči, a onako salav :D
Како ствари стоје, Торонто и Далас, више среће следеће године...мада Торонто прави екипу за следећу годину, вечерашњим поразом би закопали себе још дубље...ето кад споје пар лоших партија..штета...ипак ћемо морати да гледамо Монту Елиса како губи 25 лопти по текми...
Pa to sam gore i ja rekao, Toronto se sprema za naredne sezone, imaju mladu i perspektivnu ekipu, Rudy, DeRozan, Ross, Lowry, Hickson... Imaju sav potencijal, podsjećaju me na doba kad su VC i T-Mac bili u Raptorsima, sva ona kucanja :D
Iskreno ja obožavam onog Dženingsa. Rondo je čisti plej,koji ima više asistencija nego poena , ubjedljivo moj omiljeni igrač.
Džejms je meni govno od čo'eka ,igrač sirovinski. Brajanta ne gotivim,ali više nego ovo govno. Kajri je čisti Ol Around plej, asistira,kuca,skače,itd.
Da me jebeš volim Hardena,samo zbog brade lolo
Џејмс говно, неговно, најбољи играч тренутно у НБА. Игра са лакоћом. Мада се прича да је сујетан, а и прича се да на истеку уговора иде у Кливленд...е сад колко је то тачно..не знам :))
ЕДИТ: Али ипак. плејоф није плејоф без Даласа, мада плаћају цену неиграња Новицког, који и даље није потпуно фит, не знам да л' ће икад и бити. Против екипа са јачим одбранама су се очајно показали.
Što jes' jes'. Jebem mu mater,kad je od svih jači. Pričajte vi šta hoćete,za mene Rondo,Kajri i Vejd su najbolji:)
Dženings je gotivan skroz, clutch player... Kyrie je budućnost NBA, samo da ga povrede ne zajebu (pu pu pu :kucaudrvo:). Harden mi je bio isto baš gotivan dok nije napustio OKC.
Džejms je govno, ali dobar igrač, mada nema eleganciju. Kraj priče o njemu.
Ništa ne može da traje vječno, pa ni Dallas, ni Dirk.
EDIT: Vejd isto pičketina. http://www.youtube.com/watch?v=gFcq0WbXo2U
Pa jebiga, Dirk povredjen, a bez njega raspad...
А биће занимљиво гледати ове ран ен ган екипе у плејофу, типа Хјустон (ако уђе а надам се да оће, боље они него Лејкерси), и Денвер, живо ме занима докле ће догурати.
To si u pravu, te ekipe su trenutno po meni najzanimljivije. Inače volim taktičku košarku, kao Spursi, ali više toga nema. Onda makar da gledamo nešto uzbudljivo :D
Ма ценим да ће бити још пвореда до краја. Биће занимљиво у плејофу врло, нису још ни сигурни учесници.. хх :)