НБА

1. To se slažem. Prošle sezone je jedino bila frka za Jutu i Feniks, ko će ući u playoff. Ove godine će biti mnogo neizvjesnije. Jer ako ćemo realno, bilo je mnogo zanimljivijih sezona od ove. Ali playoff će biti paklen, to predosjećam :)

2. Баш. Ценим да би Минесота ушла у плејоф као осми, можда и седми да им није силних повреда, али су овако врло јака екипа, и незгодна. Имају искусног центра (под искусним подразумевам преко 26 година, тад сазревају центри). Ни Орландо није лош, мада исто имају проблеме са повредама. Сакраменто би довођењем још неког играча био солидна екипица. Фактички нико није за бацање у НБА. Осим Њу орлеанса лоло, они су кромпир

3. Имају искусног центра (под искусним подразумевам преко 26 година, тад сазревају центри).

To si u pravu. Mada centarska pozicija je najnezahvalnija, u svakom smislu. Od malih nogu se krljaš pod košem, radiš prljav posao, i imaš u prosjeku 210cm, što nekad sigurno zna da bude problem u običnom životu xD A Minesota je perspektivna strašno, ali ih povrede ubiše. Sakrametno je u Evansu imao buduću zvijezdu sa sjajnom ruki sezonom, ali je posle nešto stao, ne kapiram šta se desilo. Thomas i Cousins odlični igrači, mada jednostavno nemaju sreće. Bobcatsi grade dobar tim, stabilan, imaju budućnost u vidu Kid-Gilchrista i Kembe. A New Orleans nije za bacanje, onaj Vasquez uspijeva onako truba igrače da razigra dobro, šta bi tek radio da ima bolje saigrače. Davisu treba vremena da sazri, kao što si i rekao. A Orlando ima malog Vučevića, inače veeeeeliki talenat i radnik, sjajan skakač. On bi se sjajno uklopio u OKC npr.

4. Cousins je životinja, a N. Orleans mi je pored Finiksa najgora ekipa. Meni je nekako Minesota možda najdraža ekipa, najmanje crnaca, a igraju lepo.Npr. ne volim Boston, Lejkerse, Portland, Oklahomu, Atlantu. A pored Minesote gotivim Toronto, Dalas, Golden Stejt, i naravno Majami, a bogami i Klivlend, zbog Irvinga naravno. Može se reći da pratim par ekipica i navijam za iste, ko i većina, pretpostavljam.

5. Volim Minesotu, zbog Pekmena, Rubia, i tako nekih dragiš igrača... AK47 na primjer :) Ja ne volim Majami -_- Nešto mi idu na đoku, Džejms i Vejd pičkice. A Klivlend zbog Uncle Drewa obožavam :D Ja od NBA ekipa mrzim jedino Miami, a ravnodušan sam prema Bucksima, Feniksu, Juti, Nju Orleansu, Portlandu, Šarlotu... Nekako su mi smor :D

6. Utah i Milwaukee su mi precenjene ekipe totalno, nešto kao Atlanta.

7. @ faker
    Na kog Hicksona i Rudija mislis kad spominjes Toronto?

@Dzankee ja isto gotivim Dallas i sto kazes glupo je da ih ne bude u PO, al eto Nowicki se pojebao,medjutim sledece sezone ce Cuban vuci najbolje poteze,Dzenings se vec izjasnio da ce igrati za Dallas naredne sezone,zagrisce za Smita navodno...

A sto se tice Bruklina,Boston je 07/08 uzeo titulu odmah po sklapanju velike trojke,ovde mi malo deluje kao da je tim nakaradno skrpljen,ne piju mi JJ i Deron vodu kao neki "backcourt" duo snova.

8. Pa to za Lebrona ja pričam ceo život. Nije tip igrača kojeg volim, zna da prođe na snagu i da zakuca, ali nema neki širok arsenal u pogledu davanja poena. Melo i Pirs su mi najzabavniji igrači u tom smislu, malo post, malo prodor, šut sa poludistance, šut za tri, svega imaju, a i još su debeli obojica lololol. Zato i kažem da su top, što bi rekli, prolific scorers. Pravi old-skul košarkaši, za razliku od ovih životinja što na snagu sve rade.

9. ne piju mi JJ i Deron vodu kao neki "backcourt" duo snova.

To se vidi na terenu, nemaju Bog zna kakvu komunikaciju. Njima treba lider na terenu i van njega, neki iskusniji igrač da ih poveže.
    EDIT:

Pa to za Lebrona ja pričam ceo život, Nije tip igrača kojeg volim, zna da prođe na snagu i da zakuca, ali nema neki širok arsenal u pogledu davanja poena. Melo i Pirs su mi najzabavniji igrači u tom smislu, malo post, malo prodor, šut sa poludistance, šut za tri, svega imaju, a i još su debeli obojica lololol. Zato i kažem da su top. što bi rekli, prolific scorers. Pravi old-skul košarkaši, za razliku od ovih životinja što na snagu sve rade.

SKIDAM KAPU!

10. Videcemo LeBrona u tridesetim kad fizikalije oslabe i kad finese dolaze do izrazaja,on nema ni post igru ni sut sa distance (kad oslabi "razbijacki" sistem) ,Pirs kad bude imao 70 i kad bude u invalidskim kolicima moci ce da zavuce :)

11. BezDeranjaMolim
    Videcemo LeBrona u tridesetim kad fizikalije oslabe i kad finese dolaze do izrazaja,on nema ni post igru ni sut sa distance (kad oslabi "razbijacki" sistem) ,Pirs kad bude imao 70 i kad bude u invalidskim kolicima moci ce da zavuce :)

E ZA OVO SVAKA TI DALA!!!! +111111111111111111111111111112345634735123523726 Ko Kobiša sad na primjer! Ma volio ga ili ne, moraš da priznaš da je doktor, elegancija :D

12. Hahah i povodom ovoga sam se raspravljao sa nekim Amerima, realno njemu nema spasa kad prebaci trideset i neku.

13. E ali ko zna, možda se popravi i u tom segmentu. Mada njega jebe jer je ljevak a šutira desnom, što sigurno nije ni malo jednostavno.

14. Ljudi, možda je to tačno, ali videćemo...ipak je on gromada jebena...i da, neće skoro njemu trideseta lolo

15. i da, neće skoro njemu trideseta

lolol isto sam pomislio

16. Pa za nešto manje od dve godine.

17. Ih, znaš li ti šta su 2 sezone. Plus neće mu forma opas' makar do 32-33 godine... U to budi siguran. Plus svi suplementi, hemija i govna, trening... Lagano će on na ovom nivou da igra još 4-5 sezona.

18. Nego, kontam videli ste Lebronovo kucanje pre tekme? http://www.youtube.com/watch?v=qNQPLiFe6Bs dečko je skenjao sve učesnike dank kontesta...malo mi ih žao

19. LeBron ima 29 dina :) Ma kurac, i on i Howard mozda cak Howard i vise od njega kad stane skok i biceps,nece ga imati nigde,evo primera kolko vidite Kartera da kuje?

20. Obični nemač pojma, kenja kako neće na dunk contest da se ne povrijedi, a ovamo divlja. Ljakse. Magic Johnson još veća seljačina jer mu nudi MILION (МИЛИОН) dolara da učestvuje sledeće godine.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.